- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 27
- Konu Sahibi Dil-i bitab
-
- #3.321
Hoş geldin bacımAradan atlayarak geldim
Kiz gecenin ortasinda geliyosun orta yolu bulman lazmHeyyy gitmeyin ben geldim yauw
Gundemde kal ben olsam okuyamam o kadar birikse..Gene 30 küsür sayfa
Ahaha allah nediyim ne edem uyku gelmiyirGundemde kal ben olsam okuyamam o kadar birikse..
Günaydın canımHayat; yaşamayı Mutluluk; gülümsemeyi Sevgi; hak etmeyi Vefa; hatırlamayı Dostluk; paylaşmayı bilen için vardır.Günaydın.
Bende carsiya indim eve gidicem arabadayim kahvalti hazirlayp ksmtse yapicam esim evdeee :) dondu elim ayagim ysaHey herkes koocisiyle beraber bize vakit yok tabeq
Senin kocis yokmukiHey herkes koocisiyle beraber bize vakit yok tabeq
Oh kolay gelsin biz kahvaltiyi 8 buçuk da yaptık adam araba temizliyor bende evi topladım oturudm biter e gidermiyiz meçhul orasiBende carsiya indim eve gidicem arabadayim kahvalti hazirlayp ksmtse yapicam esim evdeee :) dondu elim ayagim ysa
Benim kocis kapıda araba ugrasiyor 9dan beri icini dişini linç etti sile sileSenin kocis yokmuki
Benim kocis kapıda araba ugrasiyor 9dan beri icini dişini linç etti sile sile
Olmii canım 1düşük olfu marrtta hala yok canım kısmet sevmezmiyimmmm ççokk seviyoruöm çocuklarııı bu arada Allah bağışlasın canım benimBen 22 yasındayım ikizim var bir erkek bir kız yaslari 2 :) kız cocuk nie yok sevmiyormusun yoksa
Canımmm ben kıskançlıktan çok çektim evimin karşısı park vede sokak içibde onuda boşver herkesten kıskqnır bunun sayesinde sabrı öğrendimm sonraaa sevgii savgı vee kabullenmeyi öğrendimm sabırr herşeyi öğretiyoo vee fazlasıyla öğrendim güçlü değikdim güçlendim pasiftim dinçlendim öyle canımmOff cok erkn evlenmissin canimm.. bnde kendime erkn derdim.. bu 6 yildan tecrubelerin nelerdir. Paylasmk istermisin ozet olarak.
Laaa bakirelik cinselliktwn bahsesii atıp yaaa hwryere yaziii olmazz yaaaAa niye ne soylediki kotu seyler mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?