- 1 Haziran 2017
- 8.204
- 11.845
- 248
- Konu Sahibi Dil-i bitab
-
- #3.501
Buglama bilmiyorum kizarttm normalBuglama mi yapcan canim kizartcanmi
Canim yaptim ama oldu mu bilmiyorum gorsel attmYaptın mı nasıl oldu,ben pişen sütün kaymağını almıyorum ki daha iyi yağlı ve kaymaklı olsun diye kaymağını alınınca ince oluşur bence,ben de çelik tencerede pişirip yine aynı tencerede pişiriyorum başka tencereye aktarmıyorum yoksa kaymağı gider,ama tahta kaşık kullanıyorum pişirirken.
Kesilmemiş canım zaten böyle kesilmez ocakta kesilir,olmuş kaymağını aldığın için ince tutmuş biraz yoğurdun her yerinde yok,kaç saatte mayalandı,biraz dışarıda dursun soğuyunca dolaba kat,yarın kullanırsın,yalnız bazen hazır yoğurt kullanınca böyle katarken uzayıp gidebilir.Kizlar yaptim ama esim kesilmis diyor
Bende sari su var diye olmuş diyom
Anladim canm bir dahakine almamKesilmemiş canım zaten böyle kesilmez ocakta kesilir,olmuş kaymağını aldığın için ince tutmuş biraz yoğurdun her yerinde yok,kaç saatte mayalandı,biraz dışarıda dursun soğuyunca dolaba kat,yarın kullanırsın,yalnız bazen hazır yoğurt kullanınca böyle katarken uzayıp gidebilir.
Eğer her zaman kendin yaparsan mayalık olarak azıcık birşey ayır yarın tadına bakar söylersin :) eğer sulanırsa yoğurdu kullanmaya başladıktan sonra suyunu dökme çorbada,ayranda ve cacıkta kullanırsın.Anladim canm bir dahakine almam
Saat tutmadim ki canm
3 4 saat geçmiştir kesin
Eğer her zaman kendin yaparsan mayalık olarak azıcık birşey ayır yarın tadına bakar söylersin :) eğer sulanırsa yoğurdu kullanmaya başladıktan sonra suyunu dökme çorbada,ayranda ve cacıkta kullanırsın.
İyi canım senden
Napim canım sıkılıyoo dolanıyomm netteSaol cnm sen nasilsn
Napim canım sıkılıyoo dolanıyomm nette
Aynnn ama kimse yokkkk kiiiEn iyisi vala can skntısına birebir kadınlar külübü:))
Dil-i bitab N nur mawish @brcstegul T Tatlianne20 S Sifayildizi B Bugunneselibirgun ve sayamadıklarımmm lennn nerdesinizzzz
Aynnn ama kimse yokkkk kiii
Valla süpersinizzz yaaa valla siz olmasanızz kimse yokkk muhabbet edebileceğimm Allah razı olsun hepinizdenBurdayiz cnım korkma:)
Neden ağrıyodu canımm çocuklardanmıKız gece bas agrisindan uyuyamadim vala:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?