- 22 Ağustos 2015
- 29.774
- En iyi cevaplar
- 1
- 86.884
- 798
- Konu Sahibi Dil-i bitab
-
- #3.461
Sabir cek kuzu sakin ol
Bnim esim hamside hic sevmiyo o kolay cikiyoda buyuk balikta biraz zor oluyoAyiklaniyor da kılcıği nolcek ben didiklemeyi sevmiyorum
Ben 74 ciktim ama tok karna kahvalti yapip tartildim bide hasta olamadim blioysun belirsiz ondanAa oylemi kac cikmistin canim sen
Ben isde hep oyleyim canim hep bi belirsizlik aylarca bekliyorum zor biseycanim sklmaya basladi.. cok gıcık bi durum.. cok kotu hissediyorum kendimi bazen.. geceleri midemi deliyolar sanki karnima vuruyor..
Ben buyuk baligi daha kolay yapiyorum hemde severim buyugu hamsiyi de yemeyi severimBnim esim hamside hic sevmiyo o kolay cikiyoda buyuk balikta biraz zor oluyo
En dogru tartilma sekli sabah ac karnina canim tok karnina olmuyoBen 74 ciktim ama tok karna kahvalti yapip tartildim bide hasta olamadim blioysun belirsiz ondan
Zor valla kuzum bitsede kurtulsam oya da sokulse.. bune yaaa bolee.. 10 gunu bulcak bu gidisle bu. Bugun 4.gune girdim biterdi smdiyeli olsaydimBen isde hep oyleyim canim hep bi belirsizlik aylarca bekliyorum zor bisey
oooh beeeh olsada yesekBen buyuk baligi daha kolay yapiyorum hemde severim buyugu hamsiyi de yemeyi severim
Eveeeeetoooh beeeh olsada yeseklevrek cok guzel oluyo ya hele bi tarafi acayip lezzetli oluyo
Tam sokulcek ozamanda ozre gircekZor valla kuzum bitsede kurtulsam oya da sokulse.. bune yaaa bolee.. 10 gunu bulcak bu gidisle bu. Bugun 4.gune girdim biterdi smdiyeli olsaydim
Ayy ona ayar oluyorum iste ben. Bide articak en sonunda o sekilde namaz kil vs bide allahimmmTam sokulcek ozamanda ozre gircek
Evet ya insan kendini bi tuhaf hissediyo oyle gunah isliyomus gibi .Biseyde gelmiyo elden malesefAyy ona ayar oluyorum iste ben. Bide articak en sonunda o sekilde namaz kil vs bide allahimmm
Hormonlardandir canim..Benimde agrilarim var kur bitcek bnimde kur yaparken yuzum mahfoluyo nedense
Selamlar canim hsgSelam ponciklerim
Ya oyle boyle degil canim boynuma kadar sivilce cikiyo kasiniyi kur bittikten iki uc gun sonra duzeliyo bi soganda oluyo oyleHormonlardandir canim..
Aleykumselam poncik deliSelam ponciklerim
Hb canımSelamlar canim hsg
Aleykumselam poncik deli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?