- 25 Ekim 2017
- 4.070
- 6.679
- 73
- Konu Sahibi Dil-i bitab
-
- #3.481
Oturuyom bn buralarda takiliyom canim senden nabernapiyonuz baciim
Bende bulaşık yikadim yemek koymustum kapattım altını süpürge yi temizleyip orgumu alacamOturuyom bn buralarda takiliyom canim senden naber
Yaptın mı nasıl oldu,ben pişen sütün kaymağını almıyorum ki daha iyi yağlı ve kaymaklı olsun diye kaymağını alınınca ince oluşur bence,ben de çelik tencerede pişirip yine aynı tencerede pişiriyorum başka tencereye aktarmıyorum yoksa kaymağı gider,ama tahta kaşık kullanıyorum pişirirken.Hazir yogurtla mayaaldim evde yogurt yoktu ev yapimi
Bende yemegin altini kapadim napsamki diye oturuyorum ismi yapsam keyif mi yapsamkiBende bulaşık yikadim yemek koymustum kapattım altını süpürge yi temizleyip orgumu alacam
Takil kafana göre tadlim yoksa iş oturBende yemegin altini kapadim napsamki diye oturuyorum ismi yapsam keyif mi yapsamki
Etraf toplancak yine ayni oluyo amaan yiter yaTakil kafana göre tadlim yoksa iş otur
Ben topladım biraz uyumusum kalktim yemeği koydum bulaşık falan bi pazarida attık geriyeEtraf toplancak yine ayni oluyo amaan yiter ya
Bazen olur öyle iyi şeyler düşün iyiyi çağır derler bazende ağlamak iyi gelir derler :)Kızlar canım çok sııkkın ama nedensizzz saraldımm ağlamak istiyorumm sebepsiiiizzz
Ahh canım inan herkesde oluyor demek aglamakda güzel bm ile yapiom bazen bulanip agliomdaKızlar canım çok sııkkın ama nedensizzz saraldımm ağlamak istiyorumm sebepsiiiizzz
Daraldımm ama durduk yere 2saat öncesine kadarda annem bendeydi bişey yoktuu 1saattirde bu durumdayımm dağıtamıyoom beynimm yanıyoo sanki bomba koymuşlaarrrBazen olur öyle iyi şeyler düşün iyiyi çağır derler bazende ağlamak iyi gelir derler :)
Hayir olsun mis agla canim icinde tutmaKızlar canım çok sııkkın ama nedensizzz saraldımm ağlamak istiyorumm sebepsiiiizzz
Balkon varsa çık bir hava al temiz hava iyi gelir.Ayrıca ağlamak istiyorsanda ağla içinde tutma.Daraldımm ama durduk yere 2saat öncesine kadarda annem bendeydi bişey yoktuu 1saattirde bu durumdayımm dağıtamıyoom beynimm yanıyoo sanki bomba koymuşlaarrr
Herkess evdee yapamam ayyyy yaa allah bismillah delircemmmmHayir olsun mis agla canim icinde tutma
Tmm öyle yapim en iyisiiBalkon varsa çık bir hava al temiz hava iyi gelir.Ayrıca ağlamak istiyorsanda ağla içinde tutma.
Abdest al canim namaz kil zikir cek bak nasil ferahlarsin kuran oku bn oyle yaparim hepHerkess evdee yapamam ayyyy yaa allah bismillah delircemmmm
Şimdi onu yapıcam zatenn yoksa daha kötü plucam aklımdan geçiyoduu şimdiAbdest al canim namaz kil zikir cek bak nasil ferahlarsin kuran oku bn oyle yaparim hep
Aynen canim soguk suyla abdestini al hemen cok iyi gelcekŞimdi onu yapıcam zatenn yoksa daha kötü plucam aklımdan geçiyoduu şimdi
İnşallah canımmmAynen canim soguk suyla abdestini al hemen cok iyi gelcek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?