- 25 Ekim 2017
- 4.070
- 6.679
- 73
- Konu Sahibi Dil-i bitab
-
- #3.581
Bende canim hamilelikte yoksa bnim borcum olmuyo. Adet olmuyorumda kolay kolay denk gelmiyoSen niye yedin o kadar . Ben oglumun hamileliginde yemistum.
Ooy neguzel ya sagolsun bak anlayisliymis bazi eslerin umrunda olnuyoEvettt daralyma dedi biraz parka çıkardıı geçtiii
Iste kaldi mi kalio. O yuzden bn basladim hemn..Bende canim hamilelikte yoksa bnim borcum olmuyo. Adet olmuyorumda kolay kolay denk gelmiyo
Bitirene kadar tutcanmi yoksa birazinida sonrami tutcanIste kaldi mi kalio. O yuzden bn basladim hemn..
Çok şükürr RabbimeOoy neguzel ya sagolsun bak anlayisliymis bazi eslerin umrunda olnuyo
Geldim geldim çok yemedim yaEyvahlar ola nergissss gel kuzu cok yime
Hosgeldin canim❤Gunler kisaykn aradan cikarmak gerek.
Duvme kiz ne zaman burdaymisim ben ,girip cikiyom bu ara:)Nergiissss laa sen burdamıydınnn düvecem seniii
GüNaYdInnn pOnCikLaerr özledim sizi coqkk[/QUOTE Naber poncik
Gul-i zar T Tatlianne20 N nur mawish B Bugunneselibirgun H M U uzak-dur S Sifayildizi Shirine-alish herkes iyi mi?Özlendiniz 1var2yok Aşkolsun kiz hic ugramiyon 1var2yok degil1 var 13949567 yoksun he
Bende kahv ettim temizliğe baslicam nasipse kuzum sen bitirdin miNapim kuzm adamı gönderdim yatağa girdim sen napiyon
Hamilesin sen kendini çok yorma olduğu kadarGunaydin ben yeni uyandim canim
Of of gece ortaligi nasil biraktiysam oyle kalmis.
Keske esim toplasaydi.
Midem bulandi ya ..
Cok yorgundum dun
Bitti sayılır canım öle iş yok günlük işlerBende kahv ettim temizliğe baslicam nasipse kuzum sen bitirdin mi
Nergisim nerdesin sen ayol :))Gul-i zar T Tatlianne20 N nur mawish B Bugunneselibirgun H M U uzak-dur S Sifayildizi Shirine-alish herkes iyi mi?Özlendiniz 1var2yok Aşkolsun kiz hic ugramiyon 1var2yok degil1 var 13949567 yoksun he
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?