- 1 Haziran 2017
- 8.204
- 11.845
- 248
- Konu Sahibi Dil-i bitab
-
- #3.621
Aynen canim fazla koyu olmamisSivi mi canim kivami
O zaman erken almissin canim, ya da gereken sicakliktan soğuk mayalamis olabilrisin bidahakine tutar insAllah keke böreğe kullan yemezsenizAynen canim fazla koyu olmamis
Sulandırılmış yogurt gibi olmuş
Ama tadi guzel
O zaman erken almissin canim, ya da gereken sicakliktan soğuk mayalamis olabilrisin bidahakine tutar insAllah keke böreğe kullan yemezseniz
Kase kase ye canim olsun.. benim de bazen sulu olurdu olabiliyor oyle.. corbana filan kattt.. ben suluyuda seviyorumAynen canim fazla koyu olmamis
Sulandırılmış yogurt gibi olmuş
Ama tadi guzel
Himm tamam oyleyse canim bende aksam yoktum da gece ugradm ciktimKiz bitmedi evin isi, dun tembellik ettim biraz bugün son insAllah akşamda dediğim gibi ders calistik
Kase kase ye canim olsun.. benim de bazen sulu olurdu olabiliyor oyle.. corbana filan kattt.. ben suluyuda seviyorum
Esin evde yoksa.cık tabi nolcak gittigin yer belli :') sen ben gibi bende cogu zaman doldururum kendimiBende oyle yogurt olsunda sulu kivamli farketmiyor
Birazdan sarma sarmaya gidicem babanneme yasli diye ama esimde kiziyor evde bes dk oturmuyosun diye.
Oysa hergun evdeym.
Konusmak icin konusuyo bazen ya
Gunaydiiiiiiin dinnnn nnnnnGü nay dınn laarrrrrrrr canlarımmm
Napann be yhaaaGunaydiiiiiiin dinnnn nnnnn
Ayni bea sen napiyonNapann be yhaaa
Napam be oturumm ev topladımm canım sıkldı buralada dolanam didimAyni bea sen napiyon
Iyi yapmissin canim yemek dusundunmu gunun kacinilmaz sorunuNapam be oturumm ev topladımm canım sıkldı buralada dolanam didim
HelloooooğğğğiGul-i zar @Tatlianne20 N nur mawish B Bugunneselibirgun H M @uzak-dur @Sifayildizi @bebem-1221 herkes iyi mi?Özlendiniz 1var2yok Aşkolsun kiz hic ugramiyon 1var2yok degil1 var 13949567 yoksun he
1 var 100 yok nediyon giii bdv karisik bu aralar giriyonnuHelloooooğğğğibende özledim napıosunuuuzzz :) haftasonu hem dışarıda hem burdayım karışık gitti ama haklısın ...ne alemdesinizzzzz:)
yaaa haklıyım tabii bu kadar özletmeHelloooooğğğğibende özledim napıosunuuuzzz :) haftasonu hem dışarıda hem burdayım karışık gitti ama haklısın ...ne alemdesinizzzzz:)
Kiz nerelerdesin gorusemiyokhuuuuu ben geldiiiiiimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?