- 22 Ağustos 2015
- 29.767
- En iyi cevaplar
- 1
- 86.871
- 798
- Konu Sahibi Dil-i bitab
-
- #3.601
Ne gibi meselaGeldim geldim çok yemedim yabaşka işlerim vardi
Hamilesin sen kendini çok yorma olduğu kadar
Gunaydin canimGunayydinnnnn hayirli sabahlaaaar efeenim hepinize :)
Baska ne var aklinda peki. Bulgur derken hangisinden diyorsun canimKizlaaar ben simdiden aksam yemegi telasina düştüm
Bulgur koftesi var aklimda
Ince bulgur koftesi yogurt soslu cnimBaska ne var aklinda peki. Bulgur derken hangisinden diyorsun canim
Sulu kofte gibi olani diyorsun. Biz de yapariz ondsn bulgurlu yemeklere de koysrim ben sulu yemek yaparim yani yogurtlama da olurInce bulgur koftesi yogurt soslu cnim
Dun nette gördüm...
Baska ne yapaym fikrim yok.
Pirasa var evde onu borek yapicam
Sulu kofte gibi olani diyorsun. Biz de yapariz ondsn bulgurlu yemeklere de koysrim ben sulu yemek yaparim yani yogurtlama da olur
Tavuklu biberli biseyler yapabilirsin patlicanli vsBulgur yoguruluyor sonra hsslaniyor canim
Baska ne ypaabilirim ki
Tavuk cekti canim bak smdi
Bugun tavukla ilgili birseyler yapayim ben ozledigimi farkettim bi an
Tavuk soteyi filan biz esimle cok seviyoruz ya suan nasil cekti canim ama yazik bana ya daha kahvslti yapmadim hazirlicam :)))dd
Bende kuru fasulye istiyorum
Tavuk soteyi filan biz esimle cok seviyoruz ya suan nasil cekti canim ama yazik bana ya daha kahvslti yapmadim hazirlicam :)))
Bu yemek aşkimiz bitmez. Hele ben kahvalti yapmadigim surece daha da artacak en iyisi kahvalti hazirlamaya gideyim gorusuruz canimBende cok severim babannem hep patates biber sogan tavuk domates falan soteler
Enfes olur ekmegi bana bana yriz
Esim sevmez o sis sever
Esimle birlikte ders calistik ,ilahiyat okuyor.Ne gibi mesela
Kiz bitmedi evin isi, dun tembellik ettim biraz bugün son insAllah akşamda dediğim gibi ders calistikNergisim nerdesin sen ayol :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?