- 30 Mart 2017
- 12.753
- 19.842
- 298
- Konu Sahibi Dil-i bitab
-
- #3.661
Güzel ülkemizin güzel şiveleri beya epsi güzel :)Seksenler dizisinde pastacinin agzi esiyor bazen bana da
iyi misin kuzumNerden biliyon sendemi diyettesin
Aaa nergisim morum iki saka yapim dedim ayak uydurmadin bea.Acim tabi giiiyi misin kuzumdiyet başına vurmuş gene aç mı dolanıyon
Aynen beyaGüzel ülkemizin güzel şiveleri beya epsi güzel :)
Halimiz nece olur acep.Yemekler geciyo gozumun onunden canim et istiyoAynen beya
Camlihemşin geldi aklima niyeyse.kizlar bende ac degilim zekam biraz yavas calisiyor bugun yani anlamakta zorlaniyorum bugun
iki iç gün gelemedik fiye unutulduk mudedim ben deAaa nergisim morum iki saka yapim dedim ayak uydurmadin bea.Acim tabi gii
Hazır yoğurttan kaynaklıdır akşam kı mesajda da yazmıştım ya hazır yoğurtla yapınca kıvam sorunu olur,birde kaymak alınmış ince tutar.Tadı güzelse ye gitsin.Aynen canim fazla koyu olmamis
Sulandırılmış yogurt gibi olmuş
Ama tadi guzel
O KİM KİİİAynen beya
Camlihemşin geldi aklima niyeyse.kizlar bende ac degilim zekam biraz yavas calisiyor bugun yani anlamakta zorlaniyorum bugun
ve aleyküm sselam hoşgeldin :)Selamun aleyküm kızlarr
Aleyküm selam.Selamun aleyküm kızlarr
Bende tavuk sote yapicam bugun. Tavuk istiyom bende..Halimiz nece olur acep.Yemekler geciyo gozumun onunden canim et istiyo
Hoşbuldum madem şiveden gidiyorve aleyküm sselam hoşgeldin :)
Aaa ben bilmiyorum Allah yardımcınız olsun kuzumPcoluyuz hormonlar bozuk ha bire kilo aliyoruz bn 73 le basladim bakalim dun 71.6 ciktim
boy kilo kaç insülin sorunun var mı?Diyete bir ben giremiyorum yaa neden ki irade 0 0 0
Aleykum selamm hosgeldinizz :)Selamun aleyküm kızlarr
nidek işte takıleyoz bullarda :) sen napan?Hoşbuldum madem şiveden gidiyor
Napar nişlersiniz?
Boy 1.64boy kilo kaç insülin sorunun var mı?
Kiz rizede çamlihemşin. Nergismorum morum karagozum :))O KİM Kİİİ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?