- 22 Ağustos 2015
- 29.767
- En iyi cevaplar
- 1
- 86.871
- 798
- Konu Sahibi Dil-i bitab
-
- #3.641
Hooo jjj geldinhuuuuu ben geldiiiiiimmm
Valla ya hemide ne alem la dio bna bn kariyim kiz miss
Orası ne zaman düzelmiş ki1 var 100 yok nediyon giii bdv karisik bu aralar giriyonnu
Sizinde sesiniz çıkmadı olsun denk geldik nihayetyaaa haklıyım tabii bu kadar özletme
Dun gordum bi konuda kufuru basmis basmis gitmis kadinOrası ne zaman düzelmiş kiküfürler bile başlamıs mahalleyi geçti ortalık sen nerelerdesin asıl :)
Biz burda diyet derdine dustuk canim bazen beyin calismiy cik cik gelSizinde sesiniz çıkmadı olsun denk geldik nihayet
HahahahahValla ya hemide ne alem la dio bna bn kariyim kiz miss
Hayatimiz pco.Biz burda diyet derdine dustuk canim bazen beyin calismiy cik cik gel
burlardayım canım ya ev işi gücü işte aynı ,sen napıyonKiz nerelerdesin gorusemiyok
Aaaa ne diyeti kaç kilosunuz yahu :)Biz burda diyet derdine dustuk canim bazen beyin calismiy cik cik gel
Pcoluyuz hormonlar bozuk ha bire kilo aliyoruz bn 73 le basladim bakalim dun 71.6 ciktimAaaa ne diyeti kaç kilosunuz yahu :)
ojjbulduk beyaHooo jjj geldin
Ayni canim senin yaptiklarindan diyetteyimde soylemesi ayipburlardayım canım ya ev işi gücü işte aynı ,sen napıyon
veremiyom diyon bi de ne güzel vermişsin mavişimPcoluyuz hormonlar bozuk ha bire kilo aliyoruz bn 73 le basladim bakalim dun 71.6 ciktim
Seksenler dizisinde pastacinin agzi esiyor bazen bana daojjbulduk beyabu ara trakya havası esiyo burda :))
nesi ayıp kız hem ben biyliyom kiiiiiAyni canim senin yaptiklarindan diyetteyimde soylemesi ayip
La dan iyidir yine canimHahahahahmissss isminde cok zorlaniyorum etiketliyemiyorum yaa hu.
Kari da kaba oldu bayansin sen
Nerden biliyon sendemi diyettesinnesi ayıp kız hem ben biyliyom kiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?