- 4 Aralık 2017
- 2.024
- 5.035
- 73
- 30
- Konu Sahibi Dil-i bitab
-
- #3.741
Napim canımm temizlik yaptım birzzdan iş gelcekk fazla giremicem artıkkkınnKızlar ne oruyorsuniz
Kolay gelsin canım benim bende oturdum bugün öyleNapim canımm temizlik yaptım birzzdan iş gelcekk fazla giremicem artıkkkınn
Hosgeldin canim hayirdir yoktun bugunKolay gelsin canım benim bende oturdum bugün öyle
Patik örsene bebegine :) minik minik ogrenirsin interneeten filan videolsro varKizlar bende canim sklıyor
Ne orebilirim
Ya da ne yapabilirim
Cinsiyeti de belli degil canimPatik örsene bebegine :) minik minik ogrenirsin interneeten filan videolsro var
Krem olur ustunede cinsine gore sus yaparsin olmazsaCinsiyeti de belli degil canim
Evde krem ve pmbe lif ipi var onla orsem olur mu
Anladim canimKrem olur ustunede cinsine gore sus yaparsin olmazsa
Pembe pembe gonlum sende diyesim geldiAnladim canim
Atkim bitsin bari oule bisey yapayim bebisimee
21 oldum canm iki hafta oncePembe pembe gonlum sende diyesim geldiyasin kac canim
Oyy genc anne olucaksin hi :) Rabbim hayirli saglikli seneler versin bebisinle ailenle insallah21 oldum canm iki hafta once
Oyy genc anne olucaksin hi :) Rabbim hayirli saglikli seneler versin bebisinle ailenle insallah
Canim genc yasta evlenmek maalesef cogunluga seni yonetme hakki verdiriyor..Insallah amin canim
Genc yaşta yaslanicam ben
Strss cevre baskilari gıcık ediyor
Su iki aile arasinda kalmak cok zor.
Babanneme gittim
Esim annemi ara hsbrt ver gelmiyecegini o seni aramaz diyor
Merak eden arar.
Kayinvalideme haftanin cogu gunu gidiyorum
Babanneme bir gun gidiyorum diye yok sen anneme gitmiyosan oraya da gidemezsin damari tutuyor kocamin. Sinir krizi geciricem.
Ne alaka dersen az once telefonda konuştuk. Ben kendi ailemle vakit gecirince sinir olup beni geriyor bu adam.
Canim genc yasta evlenmek maalesef cogunluga seni yonetme hakki verdiriyor..
Bu rekabet ve davranis cok yersiz ve sacma gulum kisiligi oturmus kendini bilen insanlar bnu sorun etmezler.. ora gittin sorun buraya gittin sorun.. sonucta vazifelerini de yapman ailene de gitmen icab eder. Bilemiyorum tanimadigim icin tam olarak tanimlamak zor. Insallah gecer. Bencil olunmamali.
Oyle canim luzumlu luzumsuz herkes soyler herseyi. Bi dene bakalim yukleme. :) sinirlenme gulum bebisin de gerilmesin ;-)Aynen hic hosuma gitmiuor.
Her gitmedigimde kayinvalidemi aramak zorunda miyim? Kendisinin keyfi gayry yerinde gune gitti.
Baski altinda olmaktan hoşlanmıyorum. Kim ne yapmak istiyorsa yapabilir ama bana kimse sunu yap bunu yap demesin.
Alinacakta bisey yok. Ama doldurusa geliyor bazi insanlar
Sinirim bozuldu.
Sirf kimseyi aramamak icin tl yklemicem artik
Arayan arar aramayan aramaz. En azindan bahanem olur
Oyle canim luzumlu luzumsuz herkes soyler herseyi. Bi dene bakalim yukleme. :) sinirlenme gulum bebisin de gerilmesin ;-)
Bizim toplumda antika erkek cok. Ama zamanla duzelir insallah sen devam et cabandaCanim bende sinirlenmek istemiyorum ama esime hala bu dusuncemi benimsetemedim
Ona gore benim bu dusuncem artistlik oluyor.
Anlamıyorum bu adamları ya gerçekten ailemizi cekemiolarInsallah amin canim
Genc yaşta yaslanicam ben
Strss cevre baskilari gıcık ediyor
Su iki aile arasinda kalmak cok zor.
Babanneme gittim
Esim annemi ara hsbrt ver gelmiyecegini o seni aramaz diyor
Merak eden arar.
Kayinvalideme haftanin cogu gunu gidiyorum
Babanneme bir gun gidiyorum diye yok sen anneme gitmiyosan oraya da gidemezsin damari tutuyor kocamin. Sinir krizi geciricem.
Ne alaka dersen az once telefonda konuştuk. Ben kendi ailemle vakit gecirince sinir olup beni geriyor bu adam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?