- 1 Haziran 2017
- 8.204
- 11.845
- 248
- Konu Sahibi Dil-i bitab
-
- #3.761
Ay inan nasil yaklasacagimi bilmiyorum.Bizim toplumda antika erkek cok. Ama zamanla duzelir insallah sen devam et cabanda
Olur bazen oyle icine donmek istemissindir canmKızlar bugün gelemedim bostumda baktım ara ara ama bugün niye bole oldu bilemedim hayır olsun bakalım
Insanlar kendi sorumluluklarini sahiplenip yurudukten sonra buna kimsenin mudahele etme hakki yok. Nolur ama bi durum olur ya aşkim aradinmi annemi ya da babami boyle boyle olmus aramadiysan bi arasan iyi olur. Gibi denirse tavsiyeleşilirse farkli konu. Ama her ailenin yanina gitmeye neden benimkine gitmedin mevzusu yersizAy inan nasil yaklasacagimi bilmiyorum.
Huyuna mi gideyim yoksa sınırlarımı belli mi edeym anlamadm
Buna benzer bende de var benzeriInsanlar kendi sorumluluklarini sahiplenip yurudukten sonra buna kimsenin mudahele etme hakki yok. Nolur ama bi durum olur ya aşkim aradinmi annemi ya da babami boyle boyle olmus aramadiysan bi arasan iyi olur. Gibi denirse tavsiyeleşilirse farkli konu. Ama her ailenin yanina gitmeye neden benimkine gitmedin mevzusu yersiz
Iki tarafada zamanli ve ayarli olmali. Abartmamali canim. Kendine simdi bu sekilde yaklaasilmasini alistirirsan sora daha cok mudehale ister. Yani belirt konus kendini anlamasini iste. Kavga etme tabiki
Naber tatlis nasilsinAynen canım haklısın kimse yok galiba nerde bu millet
Insanlar kendi sorumluluklarini sahiplenip yurudukten sonra buna kimsenin mudahele etme hakki yok. Nolur ama bi durum olur ya aşkim aradinmi annemi ya da babami boyle boyle olmus aramadiysan bi arasan iyi olur. Gibi denirse tavsiyeleşilirse farkli konu. Ama her ailenin yanina gitmeye neden benimkine gitmedin mevzusu yersiz
Iki tarafada zamanli ve ayarli olmali. Abartmamali canim. Kendine simdi bu sekilde yaklaasilmasini alistirirsan sora daha cok mudehale ister. Yani belirt konus kendini anlamasini iste. Kavga etme tabiki
AleykumselammmmSelamün aleyküm
Ben geldim kimse kalmamissss
Anlasummm canım hadi boş oturma kalk yeleğe devam et kızzzzz tembell o kalsa seneye giterr bak 1senw geçti üstündenKolay gelsin canım benim bende oturdum bugün öyle
Miss sende oruyonmu biseyler becerin varmi orgudeAnlasummm canım hadi boş oturma kalk yeleğe devam et kızzzzz tembell o kalsa seneye giterr bak 1senw geçti üstünden
Ben dantel örebilimm boncuk iğne oysaı bilimMiss sende oruyonmu biseyler becerin varmi orgude
Aleykum selam..Selamün aleyküm
Mavisim hosgeldinBen geldim kimse kalmamissss
Ince is guzell bnde dantel oya biliyorum makine nakisi biliyorumBen dantel örebilimm boncuk iğne oysaı bilim
Hosbuldum caniiimMavisim hosgeldin
Fistigim benim.. aynen bende oyleyim nutlaka ugruyorum..Hosbuldum caniiimacayip bagimli oldum buraya sizsiz yapamiyorum yav aklim hep burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?