- 25 Ekim 2017
- 4.070
- 6.679
- 73
- Konu Sahibi Dil-i bitab
-
- #3.781
Ohhh valla hamarat kadınlarız maşşallah hepimizeeeInce is guzell bnde dantel oya biliyorum makine nakisi biliyorum
MasaAllah tu tu tu tuOhhh valla hamarat kadınlarız maşşallah hepimizeee
Aynn canım yaaa telefonu elime alır almazz dur bakim ne yapmışlarr konular neee diye bakiyommm süper Bi yer keşke önceden keşfetseydim de diyorummFistigim benim.. aynen bende oyleyim nutlaka ugruyorum..
A.s canımmm hoşgeldinnSelamlar
Hım burası tam kadınlar kulübüymüş:)))
Selamlar..Hosgeldiniz burasi sahanedir bi gorsenizSelamlar
Hım burası tam kadınlar kulübüymüş:)))
Yazmadik canim pek kimseyi anmadikkızlar ben geldim amaa gidiyom ders çalışmamız lazımsize iyi sohbetler arada beni de anıverin gece gelirim belki
İnceledim birkaç sayfayı neşeli üyelersiniz vesselam:)Selamlar..Hosgeldiniz burasi sahanedir bi gorseniz
Sanki baska gezegen bulduk dunyadan misseeeAynn canım yaaa telefonu elime alır almazz dur bakim ne yapmışlarr konular neee diye bakiyommm süper Bi yer keşke önceden keşfetseydim de diyorumm
Hosgeldin.. neşeliysen gel dertliysen gel kiloluysan gel gelmek icin cok sebebin olabilir yine de gelİnceledim birkaç sayfayı neşeli üyelersiniz vesselam:)
Iyim napiyim birseyler okuyordum ara verdim yine okuyacagim.. sen nabiyorsun temizlik yaptinmi bugunHuu huu
Yeni girdim canım nasılinux ne var ne yok
Iyi olmus.. gunluk yapmam gerekenler var onlari okuyorum cesitli yaniNr okuyorsun
Yaptım sende gel sana temizlik topigine
Kızlar nerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?