- 25 Ekim 2017
- 4.070
- 6.679
- 73
- Konu Sahibi Dil-i bitab
-
- #3.901
he tmm canim bnde biseymi var acep dedimCanım adam erken geldi 6 buçuk gibi yemek çay flim izledik ole arıza çıktı gidecekti flim sardı boşver dedi yogundum anliycagin
Çok şükür şimdilik yok sen napion tadlimhe tmm canim bnde biseymi var acep dedim
Napiyim canim kizi uyutmaya calisiyom uyumuyo daha utu yapcam mutfak toplancak is bitmiyoÇok şükür şimdilik yok sen napion tadlim
Kiz bu saate ne ütü yauwNapiyim canim kizi uyutmaya calisiyom uyumuyo daha utu yapcam mutfak toplancak is bitmiyo
geldim geldiiiimAa gitmis kizlar
sana da canım hoşgeldimn aynen kız :) nabersin tatlımmHayırlı geceler canlarim benim geldum ozlemedim değil sizleri diğer yarımsiniz
Kiz bu saate ne ütü yauw
Gece yapiyorum geneldeKiz bu saate ne ütü yauw
Iyim tadlim uzanıyorum aklım sizde kaldısana da canım hoşgeldimn aynen kız :) nabersin tatlımm
Nergisim bercesten uyudu galibageldim geldiiiim
galiba uykuya yenik düştü zavallım :)Nergisim bercesten uyudu galiba
Sohbet ederiz sıkıntı yok canımtatlis sen de gececisin dimi gitmiycen :)
Maviş ütüye gitti galibaSohbet ederiz sıkıntı yok canım
tavuktandır diyon yaniBeceresteye laf yok kadın formunda uyku mis yemek fevkalade ohh çek tulumbayi çek çek yap nisbetini yap yap bizim gibi sersem olmuyor yauw
Galiba kız benimde çok ama adam kızar gündüz ne işe yariyon der artık erken kalkıp ev toparlayıp ütü öğlene bitirmek gerekMaviş ütüye gitti galiba
Aynen öle onun gibi bisitavuktandır diyon yani
yankili da cagirsak yok anam uyumus bacibi yankı yapalım belik uyanır bercesteeeee teee teeee teeeeeeeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?