- 22 Ağustos 2015
- 29.767
- En iyi cevaplar
- 1
- 86.871
- 798
- Konu Sahibi Dil-i bitab
-
- #3.881
Misscim canim ben agzini gormuyorumki yazdiklarindanda gozukmuyooo ama sen bole diyosun simdi. Ben ne diyooom misssssssçümmmm sennnnn neee :)) ne guzel canim allah yuzunden eksik etmesin daim olsunLaa benim kimlikte neşeee istee sevincimi herşeyimi gülmekle atıyommm yüzümm güler kalbim kan ağlasa bileee
Valla bu kiz benm herseyimi degistircek beynim durdu
Ho ho honiye kız ne yedin bugn onu di hakem unuttum sandiniz dimiii mavis sen de yaz goricim
Nurun dediği gibi arap olim anlamadımmmMisscim canim ben agzini gormuyorumki yazdiklarindanda gozukmuyooo ama sen bole diyosun simdi. Ben ne diyooom misssssssçümmmm sennnnn neee :)) ne guzel canim allah yuzunden eksik etmesin daim olsun
Simdik kahvaltim her zamanki gibi sebze zeytin peynir yumurta vs vs 1 kucuk sigara boregi.niye kız ne yedin bugn onu di hakem unuttum sandiniz dimiii mavis sen de yaz goricim
Bosver bende anlamadimNurun dediği gibi arap olim anlamadımmm
Aferin böreği fazla kacirmamisin tebrik ederimSimdik kahvaltim her zamanki gibi sebze zeytin peynir yumurta vs vs 1 kucuk sigara boregi.
Sora kahve findik cevizle.
Sora tavuk sote 1 2 kasik pilav salata
Sora 2 litre su canimm
Yok kiz oyle sardim aabah bi kac tane esim.yedi bende bidene yedimAferin böreği fazla kacirmamisin tebrik ederim
Pardonnn kafam donduu laaa neyse ben çıkıyommm yapıştırıcı kafamıı aldııı ben gider arada etikwt yapın laaa unutmayınn beniiiiiiiiiiiBosver bende anlamadim
Hem onu nur degil ben yazdim şaşkin
Gitme kiz dur niye gidiyorsun.islerini hallettinmi. Zor ismin ben etiketliywmiyorum cixxxPardonnn kafam donduu laaa neyse ben çıkıyommm yapıştırıcı kafamıı aldııı ben gider arada etikwt yapın laaa unutmayınn beniiiiiiiiiii
Rumysa yaz o zamannnnn iş daaha var sabahhta devamm vakalım sabah 8de kalkcamm yatmamda 3ü buluyoo eğwr girwbilirsem yazarımmGitme kiz dur niye gidiyorsun.islerini hallettinmi. Zor ismin ben etiketliywmiyorum cixxx
Hosgeldin bebem nerelerdesin yaa mirak ettikHayırlı geceler canlarim benim geldum ozlemedim değil sizleri diğer yarımsiniz
Canım adam erken geldi 6 buçuk gibi yemek çay flim izledik ole arıza çıktı gidecekti flim sardı boşver dedi yogundum anliycaginHosgeldin bebem nerelerdesin yaa mirak ettik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?