- 22 Ağustos 2015
- 29.767
- En iyi cevaplar
- 1
- 86.871
- 798
- Konu Sahibi Dil-i bitab
-
- #3.861
Nedenn len gülmek güzell adımı kendimle yansıtıyoomm olamazz mıııMiss herseye güluyon bana gülme aman
Tatli ekşidi biraz sanirim :) bilmiyorumki daimi uyemiz nadirlesti biseye cani skmlmstir belkimmiss burda ya T Tatlianne20 . kiz nerdesin sen aa kayboldu bizim tatli
Adini nabiyorsunNedenn len gülmek güzell adımı kendimle yansıtıyoomm olamazz mııı
Heralde ya biseyler takdi sanirim kafaya dunde miss biraz daralmistiTatli ekşidi biraz sanirim :) bilmiyorumki daimi uyemiz nadirlesti biseye cani skmlmstir belkim
Olur insan bazen cani istememistir gelmek.. ama gelmeli dimi tatlisssHeralde ya biseyler takdi sanirim kafaya dunde miss biraz daralmisti
Yohk yohk gitmedim:)Bak nergis yine temizlik etmeye gitti yav
Arab olayim gene
Amaaaan bi offf ceksem dag tas kalmaz ama napalim geciyo hayat bi sekilde.Gelsin ya tatli kizimizOlur insan bazen cani istememistir gelmek.. ama gelmeli dimi tatlisss
Laa benim kimlikte neşeee istee sevincimi herşeyimi gülmekle atıyommm yüzümm güler kalbim kan ağlasa bileeeAdini nabiyorsun
Gel bura seni gidi bisey mi yiyon yoksamYohk yohk gitmedim:)
Aynenconvaynen canimAmaaaan bi offf ceksem dag tas kalmaz ama napalim geciyo hayat bi sekilde.Gelsin ya tatli kizimiz
Valla bu kiz benm herseyimi degistircek beynim durduZenci oldun zenciii
Eveett delitcek gibiydimmmHeralde ya biseyler takdi sanirim kafaya dunde miss biraz daralmisti
Gel bura seni gidi bisey mi yiyon yoksam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?