- 25 Ekim 2017
- 4.070
- 6.679
- 73
- Konu Sahibi Dil-i bitab
-
- #4.681
Hade hayirlisi olsun yumurtan olusuyosa pekte yapma buyur kocaman olur oda bi ise yaramaz kiste donusurEvetttt bakem bugün yumurtlama günlerimm başliii
Hmmm ben de zaten kist oluyodu ama 1senedir yok çok şükürr gebeliten iki ay önce yokk olduu yaa xanım kısnet bakalım sadecw bir ay denicemm sonraa bakam maksat boş geçmesin bu ay doktora gidemedim bari değerlendirim dedim dua edinnHade hayirlisi olsun yumurtan olusuyosa pekte yapma buyur kocaman olur oda bi ise yaramaz kiste donusur
Oyle yapiyim bakim belkide gitmeme gerek kalmaz aynenBi kac gun daha bkle canim olmazsa gidersin net olur hem
Olir insallah oluur canimHmmm ben de zaten kist oluyodu ama 1senedir yok çok şükürr gebeliten iki ay önce yokk olduu yaa xanım kısnet bakalım sadecw bir ay denicemm sonraa bakam maksat boş geçmesin bu ay doktora gidemedim bari değerlendirim dedim dua edinn
InsAllah kist olusmasin canim .Hayirli tedavileriniz olsun Allahin izniyle nasip kismet herseyHmmm ben de zaten kist oluyodu ama 1senedir yok çok şükürr gebeliten iki ay önce yokk olduu yaa xanım kısnet bakalım sadecw bir ay denicemm sonraa bakam maksat boş geçmesin bu ay doktora gidemedim bari değerlendirim dedim dua edinn
Aminnnn inşallahhh canım yaaa 6senw oldu artıkk çokkk istiyorm Rabbim hayırlısıyla versinn kucaklarımıza inşallahOlir insallah oluur canim
InsAllah kist olusmasin canim .Hayirli tedavileriniz olsun Allahin izniyle nasip kismet hersey
Arastirdinmi canim bnde cok kullandim kurunude hayitin bilmiyomki ya bebis varsaOyle yapiyim bakim belkide gitmeme gerek kalmaz aynen
Hayirlisi artkin.hayiti 1 tane kullanayim bisey olmaz ya herhalde dimi devam edeyim
MendeAminnnn inşallahhh canım yaaa 6senw oldu artıkk çokkk istiyorm Rabbim hayırlısıyla versinn kucaklarımıza inşallah
Evet canim Allahtan gelen bas goz ustune Rabbim veriyosa vardir bi sebebiAynnn canımm alnımızda yazıyosa yaşıcaz Allah'ın izniyle
Hayrlısı canımmm anne olcazzz inşallahMende4 e yaklasiyorumn
Arastirdim biri hamileyken 10 gun kullanmis bisey olmamis ama.. simdi bide yoksa duzen koybolmasin dedim ne bilem amannnnArastirdinmi canim bnde cok kullandim kurunude hayitin bilmiyomki ya bebis varsa
Valla karnimda ölur ole giderim herhalde soguk kanli davraniyom cok yoktur diye tobeee.Hayrlısı canımmm anne olcazzz inşallah
Bide o var yoksa bisey vakit kaybi olur bitane ic bakalim bisey farketcenmiArastirdim biri hamileyken 10 gun kullanmis bisey olmamis ama.. simdi bide yoksa duzen koybolmasin dedim ne bilem amannnn
Ictim dün bitane. BakalimBide o var yoksa bisey vakit kaybi olur bitane ic bakalim bisey farketcenmi
Haydi bismillahIctim dün bitane. Bakalim)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?