- 25 Ekim 2017
- 4.070
- 6.679
- 73
- Konu Sahibi Dil-i bitab
-
- #4.701
Bende de var o sürekli de :)Sicak tut ayaklarini ben de hep patik ayakkabilarim var
Bazendirrrr bazendir oBende de var o sürekli de :)
üst üste koyup sar canımKizlar yufkalar hep birbirine yapismis.
Kurdan boregi yapamicam.
Normal sigara boregi gibi yapiuorum suan ..
Bazilari cok yirtik onlari ne yapsam.
Parca parcalar
3 te yatmadım ya daha erkendi o ara uyandım öle yazdım :)Dil-i bitab amma yattin karagozum kalk. Gece 3 te yatarsan anca geceye gelirsin burayada tabiiii..
Canim saglamlarin icine ufala onlari ole pisir sosunu filan koyarak.ben ole ufalarim icine hc bsy olmuyorKizlar yufkalar hep birbirine yapismis.
Kurdan boregi yapamicam.
Normal sigara boregi gibi yapiuorum suan ..
Bazilari cok yirtik onlari ne yapsam.
Parca parcalar
yook kız bitti benim temizlik günlük işler var geç kalktım ondan gelmedimDil-i bitab kapi cam silmekten helak oldu
aynen çok yırtıksa sağlamların içine koy ama birleştiripte sarılıyosa öyle sararsınCanim saglamlarin icine ufala onlari ole pisir
Ben bazen hic bisey koymasam icine yufka ufalar soslar koyarim bildigin borekaynen çok yırtıksa sağlamların içine koy ama birleştiripte sarılıyosa öyle sararsın
he hiç yapmadım öle aklımda bulunsun sağol kuzu :)Ben bazen hic bisey koymasam icine yufka ufalar soslar koyarim bildigin borek
uyudum sora uyandım, kız ben de seni seviyooooooomCancazim sen yatmaya gitmistin ne ara canlandin boyle .Seviyom kiz seniiii
Ama daha canim sıkılmiyorki daha uyuyorum ben
Ama daha canim sıkılmiyorki daha uyuyorum ben
he yaaa 3 kişiye sesimi yetiremedim bağırdım bağırdım duyan olmadı yattım uyudum ben deBende uyumusum nergisim seslenmis ama sesi gitmistir onun şimdi yetmemis 3 muze:))
Nere gidinn anlamadumcancazlarım ben çıkıyom yarın izne gidiyozevimi derli toplu bırakem arkamda iş kalmasın he izin deyince diyetimi bozmam inşAllah
Öyle mi dersinsıkılmasa da gel canım, biz uyurken de geliyoz ruhumuz burlarda oluyor yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?