- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 27
- Konu Sahibi Dil-i bitab
-
- #4.721
As canimm NasilsinSelam canlar
Iyiyim canım sohbetten geldim şimdi yemek yapacam sen nasılsınAs canimm Nasilsin
Nere gidiyon hayir ola hangi şeherecancazlarım ben çıkıyom yarın izne gidiyozevimi derli toplu bırakem arkamda iş kalmasın he izin deyince diyetimi bozmam inşAllah
Hayirdir insallah kayinvalidenemi annenemi canim kac gunluk.. hayirla gidersin insallah. Aynen temiz olsun gelince kismetse.. ben izinde bozdum.cnku ister istemez ikram.muhabbet derkene gidiyor.cancazlarım ben çıkıyom yarın izne gidiyozevimi derli toplu bırakem arkamda iş kalmasın he izin deyince diyetimi bozmam inşAllah
BozdunmuHayirdir insallah kayinvalidenemi annenemi canim kac gunluk.. hayirla gidersin insallah. Aynen temiz olsun gelince kismetse.. ben izinde bozdum.cnku ister istemez ikram.muhabbet derkene gidiyor.
Ayni andaNere gidiyon hayir ola hangi şehere
Yok zuzum izine ciktigimda dikkat etmemistim onu dedim. Insallah bozmassin gorcéeeeeezzzzBozdunmuCumartesi de bn gitcen nasipse misafirlige emme bozmuycam
Bende takip ediyorum tv2 den muhtesem yuzyili hayatimda takip ettigim ilk dizi :) hurremin hareketleri muthis :)Tv2 mi ne. Ole bi kanal var. Kanal d nin eski dizilerini gosterio. Muhtesem yuzyilida safin almis.hergece 11 de baslio
Haklisin canim ama ben tarigi film olarak izlemiom ve degerlendirmiorum zaten. Cunku onla bi alakasi yok. Hurrem sultanin hareketleri filn hosuma gidio
Sehir ayni ilce farklı bizim:)Nere gidiyon hayir ola hangi şehere
Bende takip ediyorum tv2 den muhtesem yuzyili hayatimda takip ettigim ilk dizi :) hurremin hareketleri muthis :)
Eşimin Sinavi var iste bahaneyle hepsini görüp gelcez ayni yerde yasiyolar zaten canim ,aynen misafirlikte zor oluyor bakalim fazla kacirmamaya calisirim yine deHayirdir insallah kayinvalidenemi annenemi canim kac gunluk.. hayirla gidersin insallah. Aynen temiz olsun gelince kismetse.. ben izinde bozdum.cnku ister istemez ikram.muhabbet derkene gidiyor.
Anneme KV deme canim memlekete gidiyimNere gidinn anlamadum
Öyle öyleÖyle mi dersin
Keşkek corbasi yapıyorum sen ne yapion gülümKizlar nabiyorsunuz huu
5 günlük canim Sali donus nasipse ,aynen dip temizlik bitti de iste banyoda yapmam gereken kucuk isler vardi,yikanacaklar vs , bide supurcem tabi tümden öyle küçük isel var daha bitiremedimHayirdir insallah kayinvalidenemi annenemi canim kac gunluk.. hayirla gidersin insallah. Aynen temiz olsun gelince kismetse.. ben izinde bozdum.cnku ister istemez ikram.muhabbet derkene gidiyor.
Ben cikiyorum kizlar isler biterse gelirim Allahin izniyle optum hepinizi mmmuuuuaah
Kolay gelsin canim nabiyim. Biraz uyucam sanirim kafam bulanik. Sora gelirim belkimKeşkek corbasi yapıyorum sen ne yapion gülüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?