cancazlarım ben çıkıyom yarın izne gidiyoz evimi derli toplu bırakem arkamda iş kalmasın he izin deyince diyetimi bozmam inşAllah
Hayirdir insallah kayinvalidenemi annenemi canim kac gunluk.. hayirla gidersin insallah. Aynen temiz olsun gelince kismetse.. ben izinde bozdum.cnku ister istemez ikram.muhabbet derkene gidiyor.

Hayirdir insallah kayinvalidenemi annenemi canim kac gunluk.. hayirla gidersin insallah. Aynen temiz olsun gelince kismetse.. ben izinde bozdum.cnku ister istemez ikram.muhabbet derkene gidiyor.
Bozdunmu Cumartesi de bn gitcen nasipse misafirlige emme bozmuycam

Bende takip ediyorum tv2 den muhtesem yuzyili hayatimda takip ettigim ilk dizi :) hurremin hareketleri muthis :)

Eşimin Sinavi var iste bahaneyle hepsini görüp gelcez ayni yerde yasiyolar zaten canim ,aynen misafirlikte zor oluyor bakalim fazla kacirmamaya calisirim yine de

5 günlük canim Sali donus nasipse ,aynen dip temizlik bitti de iste banyoda yapmam gereken kucuk isler vardi,yikanacaklar vs , bide supurcem tabi tümden öyle küçük isel var daha bitiremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…