- 25 Ekim 2017
- 4.070
- 6.679
- 73
- Konu Sahibi Dil-i bitab
-
- #4.961
Neyi kuzumMaviş sen onu düzenle gider o
Heee dadlusun tanede dadlu dadluuu dadluuu yirmi kiz seniKız şimdi tadlimiyim dedim behhh
Vallq cok sevdim bu topigi. Daha da kimse beni cikaramaz burdanBiz gece gündüz aktifiz birbirimize seslendikmi duyuyoruz
Eccuk pişpisliyomsenin herufde ninnisiz uyumiy yav
Benim yazdigimi alinti yapmisin ya onu düzenleyip b ile başlayan yeri silNeyi kuzum
Nergisin memleketini yazdigi mesaji alintilamissin ya. O mesajini duzenle onun alintisini sil ki mesaj orda kalmasin.Neyi kuzum
Bak bakim bidenem olmismiMaviş sen onu düzenle gider o
Gel kiz gelSakin kaybetme bak bulurum seni gelirim oralara bak cissssss ssssss
Tabeq canım gitme bi alistinmi kopamiyon biz ariyoz birbirimizi sende hosgeldin ailemiz büyüyecekVallq cok sevdim bu topigi. Daha da kimse beni cikaramaz burdan
Yaptim ama oldumu bilniyomNergisin memleketini yazdigi mesaji alintilamissin ya. O mesajini duzenle onun alintisini sil ki mesaj orda kalmasin.
Hahaaa ay cok sekersin kiz senBenim yazdigimi alinti yapmisin ya onu düzenleyip b ile başlayan yeri sil
Olmuş bidenem amma ugrastik heeBak bakim bidenem olmismi
Evt insllh oyle olck. Daha tam tanimiorum sizi ama zamn gectikce daha iyi taniriz birbirimiziTabeq canım gitme bi alistinmi kopamiyon biz ariyoz birbirimizi sende hosgeldin ailemiz büyüyecek
Gelirim inanki akrabam gibi oldunGel kiz gel
Hahaaa ay cok sekersin kiz sen
Bende seni hep yiyyyom haberin yoqk morettim mucksHeee dadlusun tanede dadlu dadluuu dadluuu yirmi kiz seni
Olsun canim farkinda degildim bn okumadan alintilamisim bnim hatamOlmuş bidenem amma ugrastik hee
Aynen kuzu hepimiz öyle oldukGelirim inanki akrabam gibi oldun
Inşallah canım kız akraba çıkarız BideEvt insllh oyle olck. Daha tam tanimiorum sizi ama zamn gectikce daha iyi taniriz birbirimizi
Yaptim ama oldumu bilniyom
Ehe eheOsizinn sekerliginiz efenim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?