- 25 Ekim 2017
- 4.070
- 6.679
- 73
- Konu Sahibi Dil-i bitab
-
- #5.101
Aynen kuzm etimi saglama almak gerek
Oda bi liman arar heralberceste ne dicek bakalim
Aynen senin varmi uykuBir bir gitti hatunlar
Cok kosturdun bizi datli kovalama artikinOda bi liman arar heral
Uyku yokda sabah cok zor oluyo beya ruh gibiAynen senin varmi uyku
Miss de sığınır kesin onu eledim kaçar tutamam onu hepiniz kaldınız eldeCok kosturdun bizi datli kovalama artikin
Miss kuru et yok onda kemikmi yicenMiss de sığınır kesin onu eledim kaçar tutamam onu hepiniz kaldınız elde
Ben de ole biraz sarsılıyor kalkiyom ama normal bazem isim olmayınca kalkmiyom adami gönderinceUyku yokda sabah cok zor oluyo beya ruh gibi
Valla gozumu acamiyom sabahlari bide bas agrisi oluyoBen de ole biraz sarsılıyor kalkiyom ama normal bazem isim olmayınca kalkmiyom adami gönderince
Gözüm doniverir yerim sizi haaMiss kuru et yok onda kemikmi yicen
Bu düzensiz uykudan Kuzm biliyomValla gozumu acamiyom sabahlari bide bas agrisi oluyo
Oooy canim ya kiyamam.Olsun vardir bi hayir bundada yine olur Allahin izniyle .Gitmeseydi iyiydi ama napcan tatlim Allahtan gelenŞimdi benim bebis 4 aylikti olmuştu
Aklıma geldi birden bura onun niyetine vesile geldiOooy canim ya kiyamam.Olsun vardir bi hayir bundada yine olur Allahin izniyle .Gitmeseydi iyiydi ama napcan tatlim Allahtan gelen
Yine olur insaAllah canim skma canini .Beraber seviniriz insaAllah hepinize bercesteye sana nergise misse duada ederiz birlikte insaAllahAklıma geldi birden bura onun niyetine vesile geldi
Amin inşallah canım sen napiyon şimdiki çocuk yatiyor muYine olur insaAllah canim skma canini .Beraber seviniriz insaAllah hepinize bercesteye sana nergise misse duada ederiz birlikte insaAllah
He zor uyudu baya da bnde konulara bakiyodum gozlerim acidi yatmaya caliscamAmin inşallah canım sen napiyon şimdiki çocuk yatiyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?