Evim dogalgazli olmadigi için bilemiycem canim :) hep boyle değilse fatura bu aylarda normal bence
Bize dogalgaz 300 lira geldi. Bende dogalgzi acmiyorum ama soguk karnimi agritiyor.oturma odasi koridor yatak odasi mutfak banyo acik..
Tek salon acik degil.
Nasil dusurcem faturayi usumedeeen

Evim dogalgazli olmadigi için bilemiycem canim :) hep boyle değilse fatura bu aylarda normal bence
Bilmiyom canmda bzie cok geldi ya..
Bugun kuru fasulye yapmaya niyetlenmistm
Dun kaynanam kuru fasulye yapmis orda yedik.
Bana hesap soruyor dostluk kurun ama komsuna gidince benden izin al ara soyle diye. Bende gerek yok kocamdan izn aldm dedim.
Olsjn boylesi daha guzel olir dedi.
Sinirimi ziplatti.
Yok whatsaptan bisry paylasmisim onun bir arkadasi bana sormus. Bende herseuin altinda bit yenigi ariyorlar. Bana da sordu. Bende guzel bir dua oldugu icin paylaştım dedim.
Yok kocamla foto paylasmisim. Onlarin hocasi gormus. Bak gelinin catlatmaya calisiyor demis ona.
Bende kim ne dediyse dedi dedim. Insan nasil bakarsa oyle gorur.

Birde bana bunlari engelle diyor. Bende engellemem herkes ne dusunuyorsa dusunsun.
Sinir oldum.

Canim polikistik icin veriliyor ama bende cok yanetki yapiyor karnim da nimet kalmadi surekli gurulduyooor calisiyoor meto yaa off kullansam deert kullanmasam dert.
Yemek yiyim diyorum karnim daha kotu olcak diye korkuyorum

Canim yeni kullanmaya basladiysan belki ondandir..
Gecer belki
Sen eski duzeninde olmaya calis bence...

Heeey fistiklar bu arada atkim bittiiiiiiii
Kayimbabamada atki orcem
Sonra bebisime patik orcem

Ama canim zaten ilk bi iki hafta herkeste oyle yapiyo etkisi oyle ilacin sonra bitiyo etki filan kalmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…