- 30 Mart 2017
- 12.759
- 19.853
- 298
- Konu Sahibi Dil-i bitab
-
- #5.061
Yaa şimdide inek edi bağa goriyin mi mavişKiyamam sana sen tadli inegimsin muck seni ayirmam bidakka sutum senden peynirim yagim bole kaymaklı balimsin özel sin seni özel otluyom canim
İnsAllahEveeeeeeet kim tutar biziiii ziiii iiiii yasimizin kilosu olcak artikin saglikli pcolular olucaz
Eyvaaaah nergisim kac balim kacYaa şimdide inek edi bağa goriyin mi mavişkesin kesecek beni son gunlerim deyi iyidavraniy
Senni dadlu senniiOoo guzelmis yok kız bizimki bilse bisi olmaz ama okur ışte özel yaziyom profil kabarık anliycaginbilmesini istemiyorum
Unuttum evet insaAllah Rabbim izin verirseİnsAllah
Aynen ole canım buda rabbim başka kötü şeyler etmesin bu hariç herşey bir ben kv kc sorunu kendim paylasirim kızar onlara okur tartışırızAmiiin saygi cok onemli zaten
Evet bnde biseyler yazmistim bnimkide gorur Allah korusunAynen ole canım buda rabbim başka kötü şeyler etmesin bu hariç herşey bir ben kv kc sorunu kendim paylasirim kızar onlara okur tartışırız
Maviş hakkini helal et bercestemle misssime selam suyleEyvaaaah nergisim kac balim kac
Kesmem eceliyle gidersin özelsin dedim yaYaa şimdide inek edi bağa goriyin mi mavişkesin kesecek beni son gunlerim deyi iyidavraniy
Aglama gel gel yasla basini bagrima morum bnim saklarim bn seni kiyamaz hem datli sanaMaviş hakkini helal et bercestemle misssime selam suyle
Evet bnde biseyler yazmistim bnimkide gorur Allah korusun
Heee ben öyle böyle şöyle şeyler yazmiiimAynen ole canım buda rabbim başka kötü şeyler etmesin bu hariç herşey bir ben kv kc sorunu kendim paylasirim kızar onlara okur tartışırız
Kesmicekmis oohh be gorkduydum ozelmsim benKesmem eceliyle gidersin özelsin dedim ya
Aynen rabbim şükür başka sorun yok gorsede allaha kalmış anneme babama anlatsam iyimi derim sıyrılır ahaha yanı tartisma ufak olaylar icime dokceme bura yazdım derimEvet bnde biseyler yazmistim bnimkide gorur Allah korusun
Aglama gel gel yasla basini bagrima morum bnim saklarim bn seni kiyamaz hem datli sana
Bende o anki sinirle yazmisimdir yazmamaliydim aslinda ic dokmek amacli isde bi an cahillikHeee ben öyle böyle şöyle şeyler yazmiiim
Yani ışte akrabaya anlatmada eşe dosta bura iyi dedikodudan başka bisi değil laflar dönüşüm oluyorHeee ben öyle böyle şöyle şeyler yazmiiim
En iyisi gormemesi insAllah gormez gorse hep supelenir acaba ne yazdi kotu biseymi vs vsAynen rabbim şükür başka sorun yok gorsede allaha kalmış anneme babama anlatsam iyimi derim sıyrılır ahaha yanı tartisma ufak olaylar icime dokceme bura yazdım derim
Ben pisman değilim olsun kuzm bisi olmaz bazı seyleride bilmesinler özel şeyler kadinlarlaBende o anki sinirle yazmisimdir yazmamaliydim aslinda ic dokmek amacli isde bi an cahillik
Ben acayip sırci bi insanim icime kapanigim bir suru derdim var patlicam bigun ondan bura uye oldumBen pisman değilim olsun kuzm bisi olmaz bazı seyleride bilmesinler özel şeyler kadinlarla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?