- 25 Ekim 2017
- 4.070
- 6.679
- 73
- Konu Sahibi Dil-i bitab
-
- #5.201
Bi hafta idare et artik boyle canimIlactan canim şuan.. biraz fazla calisiyor :) findik filan yedm sabah sut ictim iste
Bi nergis bajgan gelsin hele ona danisirikSiz kiyamazsiniz benaaa
Ne yapiyorsunuz gülüm benimBi nergis bajgan gelsin hele ona danisirik
Napalim be tatlim ye ic yat kalk is guc hep ayni sukur halimize sen naparsin ne edersinNe yapiyorsunuz gülüm benim
Ben yemek yapmicam heruf haber verdi evde yemicem diye
OoooBen yemek yapmicam heruf haber verdi evde yemicem diye
Ben bugün anca oturdum dün sular kesildi heryerde bugün bulaşık ev falan yoruldum epey şimdi uzandim gülümNapalim be tatlim ye ic yat kalk is guc hep ayni sukur halimize sen naparsin ne edersin
Kolay gelsin tadlim ❤
Pastami eyvah nettin sen cigerim diyet gitti desenePastami da yaptim
Ayy zor oluyo oyle su kesintisi dinlen biraz canimBen bugün anca oturdum dün sular kesildi heryerde bugün bulaşık ev falan yoruldum epey şimdi uzandim gülüm
Vallahi koptum yani bide merdivenleri yika falan hep is disarlarin altimdaki teyze bahçeyi yikarken merdivenimi yikadimAyy zor oluyo oyle su kesintisi dinlen biraz canim
Oo merdiven yikamak falan iyiymis neguzel ya koy yeri gibi mis gibi olmustur.Bende rutubet temizledim cok az heryeri rutubet kapladiVallahi koptum yani bide merdivenleri yika falan hep is disarlarin altimdaki teyze bahçeyi yikarken merdivenimi yikadim
Evet kuzum iki katlı benim ayri merdiven çıkıyor buralar iki 3 katli ole seviyom mahallemi bende gecen sildim olmuşa pek lavabo tuvalat uslerOo merdiven yikamak falan iyiymis neguzel ya koy yeri gibi mis gibi olmustur.Bende rutubet temizledim cok az heryeri rutubet kapladi
Ben diyet yapiyom da adam yapmiyorki yavrum dişardan aliyor sora yok diye :))Pastami eyvah nettin sen cigerim diyet gitti desene
Enerjini toplamaya calisYarin esim tatil. Bu yuzden ev temizligini bugunden yapasim var. Hem yarin hastanede seker testim var benim icin yorucu bir gun olabilir. Ama bugunde temizlik yapacak enerjinin e si yok uzerimde. Napacam ben
Olsun kız arada yeseniz ne oliycek boleBen diyet yapiyom da adam yapmiyorki yavrum dişardan aliyor sora yok diye :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?