- 22 Ağustos 2015
- 29.768
- En iyi cevaplar
- 1
- 86.873
- 798
- Konu Sahibi Dil-i bitab
-
- #5.181
Gervi dogru bizden ala pco çetesi yokBnce en cok bizden var cano pco canlar pek cokhergun topik aciliyo nerdeyse
Evet inanki saysak sayilmaz o kadar coguzGervi dogru bizden ala pco çetesi yok
Düsman kimmm??? Kiloooooo...Evet inanki saysak sayilmaz o kadar coguzsilahimizda kurlerimiz basta sogan
Kilooo kissstt hormonlari usluDüsman kimmm??? Kiloooooo...
Vurun düsmana soğan firlatin
Gidersen sogan kuru iciririk bksizi bırakıp gitmem niyet e gardaslar siz benim ilk gozagrimsiniz
Gitmeyecen tabi seni de pco yapariz baksizi bırakıp gitmem niyet e gardaslar siz benim ilk gozagrimsiniz
Biz yumurta atardk kucukken parkta birilerine ahahaKilooo kissstt hormonlari usludurdurmak
Aa niyeBiz yumurta atardk kucukken parkta birilerine ahaha
Mavisim nabiyim okuyacaklarim var onlari suan okumaya calisiyorum aksam ezandan once hallettmem lazm bazilarini bide yemek yapcam markete cikicam filan elime aldm oyle bitirdikce telefony :))Napiyon bercestem ne car ne yok
Ooo market filan baya isin var bnimde yemek yapilcak dusunmekteyim halenMavisim nabiyim okuyacaklarim var onlari suan okumaya calisiyorum aksam ezandan once hallettmem lazm bazilarini bide yemek yapcam markete cikicam filan elime aldm oyle bitirdikce telefony :))
Bende corba patatesli bezelye tavuk but filan yapicam bulgur bide salataaaOoo market filan baya isin var bnimde yemek yapilcak dusunmekteyim halen
Yapiveerrr isteee en pratikindennnOoo market filan baya isin var bnimde yemek yapilcak dusunmekteyim halen
Ayy aciktim miss bnde corba firinda patates mi yapsam dedimBende corba patatesli bezelye tavuk but filan yapicam bulgur bide salataaa
Bende acktm kiz bi kase turp yedim karnimin guruldamasindan masallah benm motor tam süratAyy aciktim miss bnde corba firinda patates mi yapsam dedim
Leblebi ye canim iyi oluyo diyette iyi gidiyoBende acktm kiz bi kase turp yedim karnimin guruldamasindan masallah benm motor tam sürat
Ilactan canim şuan.. biraz fazla calisiyor :) findik filan yedm sabah sut ictim isteLeblebi ye canim iyi oluyo diyette iyi gidiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?