- 25 Ekim 2017
- 4.070
- 6.679
- 73
- Konu Sahibi Dil-i bitab
-
- #5.161
Yok bende hic mide bulantisi yapmadi gecen kullandigimda da.. kabizlk ishal yapiyorOyle yapiyo o ilac bide hep miden bulanik demi
Ne cetesi kizKizlar gece tatlianne ceteye katildi gordunuzmi.Profil mesajlarinda
Aaa bnim surekli midemi bulandiriyo bogazimda oluyo hep basimi donduruyo ishal ediyo hepsi oluyo ama gecti o gunler cok sukur bide gece iciyorum daha rahatYok bende hic mide bulantisi yapmadi gecen kullandigimda da.. kabizlk ishal yapiyor
Bilmemki bnde gece gordum profil mesajlarina bk canim orda yaziyoNe cetesi kiz
Baktim da cix hicbisey anlamadim. Gruplasmami varBilmemki bnde gece gordum profil mesajlarina bk canim orda yaziyo
Nebileyim duvara iseyen smile mi neymis cetemizi kuruyoz filan yazdilarBaktim da cix hicbisey anlamadim. Gruplasmami var
Bi gün güme gitcek bu kizNebileyim duvara iseyen smile mi neymis cetemizi kuruyoz filan yazdilar
Senden cok var sitede canim sıksan bi 50 cikar :) merak etmeee..Midesi bulanangiller cetesi kursak
Simdiden iki kisilik uyesi olur
En buyuk çete bizim ceteeeSenden cok var sitede canim sıksan bi 50 cikar :) merak etmeee..
Bi gün güme gitcek bu kiz
He netti acep sesi kesildi nergisciginDil-i bitab vardinmi zuzum nabtin..
Bnce en cok bizden var cano pco canlar pek cokSenden cok var sitede canim sıksan bi 50 cikar :) merak etmeee..
He ya benimde oluyo cogu zaman hic cekmiyo niyeyse artik.Herkes kayip guliKızlarrrr nee edinizzben sabah 6da yattım 10da kalktımmm sizzz bensiz kpnuşmuşsunzz benim net delirdi eltimden bağlanıyom her yerde çekmiyor bir tek oturma odası ve yatak odası bir de girişte çekiyor ama dünn hiçbiyerde çekmiidii
Heee yaaa nerde bu milletttt heyoooooooo ner deee si nizzzzzz kızllllllllllllll llllaaaarrrHe ya benimde oluyo cogu zaman hic cekmiyo niyeyse artik.Herkes kayip guli
Geldimi tam geliyoz gittimi herkes birden puffff oluyoHeee yaaa nerde bu milletttt heyoooooooo ner deee si nizzzzzz kızllllllllllllll llllaaaarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?