- 25 Ekim 2017
- 4.070
- 6.679
- 73
- Konu Sahibi Dil-i bitab
-
- #5.301
Tatliiiiiiiiiim nabersin yavYaa demek öyle X cim, bak sen sunun yaptigina ,bekle bekle ağaç oldun demek, bi selam bari ver demi ,ben gidiyom de gelmicem de,neyse bosverelim bunlari saat kaç ondan haber ver Y cim ,1 18 mi bu saate kadar bi kişi bile gelmemiş mi ne garip , her neyse nasilsiniz,Allah iyilik versin, uykunuz mu geldi,benimde geldi ya sohbete doyum yok orasi ayri haydi hayirli geceler X cim Y cim
Anladim hayatim afgyfhutdgjnfjrdchhg zarif nergisime balina filan ciks olmamisHaha mavisim tatlis nergise balina didi de sora sira bize gel di de o mesle heleuueheuhebelebele anladin sen onu
Yok canim balim bu tatli gece bi ceteye karisti da biz biraz hasladik bercesteyle bana kiyamazsiniz dedi tatlis bnde nergise danisak didim bebidimNeyi dadlu son isteğini mi isteycek
Geldin kuzum
Geçmiş olsun gülüm benimmBirden karnima agri girdi bi kaç saat sürdü simdi iyiyim çok şükür
Bebemmm hoşgeldinn naoan canımCanlarrr. Benim oglan anca uyuduu
Hosbuldum datlumm. Senide mi uyku tutmadiLen ben yazim yazim kimse yookkm bak ben diyim kendi kendime konuşuyoommm gelin lennn buraya heyyyyDil-i bitab T Tatlianne20 nur H M Shirine-alish lennnn gelinnn buraaaaaaa
HayırrrrrrrrrHosbuldum datlumm. Senide mi uyku tutmadi
Uyudum canim yaa biliyorsun nadir dururum zatenLen ben yazim yazim kimse yookkm bak ben diyim kendi kendime konuşuyoommm gelin lennn buraya heyyyyDil-i bitab T Tatlianne20 nur H M Shirine-alish lennnn gelinnn buraaaaaaa
Hayirdir kizzBirden karnima agri girdi bi kaç saat sürdü simdi iyiyim çok şükür
Oh oh kolay gelsin pembis gecmis olsnGecmis olsun kizlar.
Benimde belim fena.
Sirt ustu yatsam yere dogrulamiyorum resmen
Kaynbabam icin kahverengi ip aldik.
3 yumak
2 ters 2 duz gidiyorum 40 ilmek
Ama baya kuculdu.
Sonuçları alamadik canim bugün alcaz insAllahHayirdir kizzsebebi ney ddiler pekim
Kizz bebismi yoksamSonuçları alamadik canim bugün alcaz insAllah
Cetemiii bizden habersiz bizsiiiiizYok canim balim bu tatli gece bi ceteye karisti da biz biraz hasladik bercesteyle bana kiyamazsiniz dedi tatlis bnde nergise danisak didim bebidim
Hic sanmam gülüm ya zaten gecikmedim daha ,şiddetli bi agriydi usutme enfeksiyon filandirKizz bebismi yoksam
Hic belli olmaz kuzum. Haberdar et tamam miiii gecmis olsun sonuclarin hayirli ciksin insallah caniiimHic sanmam gülüm ya zaten gecikmedim daha ,şiddetli bi agriydi usutme enfeksiyon filandir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?