- 30 Mart 2017
- 12.749
- 19.830
- 298
- Konu Sahibi Dil-i bitab
-
- #5.321
Yaa demek öyle X cim, bak sen sunun yaptigina ,bekle bekle ağaç oldun demek, bi selam bari ver demi ,ben gidiyom de gelmicem de,neyse bosverelim bunlari saat kaç ondan haber ver Y cim ,1 18 mi bu saate kadar bi kişi bile gelmemiş mi ne garip , her neyse nasilsiniz,Allah iyilik versin, uykunuz mu geldi,benimde geldi ya sohbete doyum yok orasi ayri haydi hayirli geceler X cim Y cim
Tm canim ,çok sağo cikim da namazimi kilayimHic belli olmaz kuzum. Haberdar et tamam miiii gecmis olsun sonuclarin hayirli ciksin insallah caniiim
Bende okdum yanlis gordu yazdi herhalde dedim canimKzilar bana noluyooogece ben bu mesaji yazarken saate baktim 1 18 di simdi yazilma saati 00 18 ,geceden sabah değişmiş tovbeeee ,ben de geç oldu diyip uyydum
Cetemiii bizden habersiz bizsiiiiizbu tatil var ya bu tatliiii iyice dayagi haketttiii haslamak yetmez artik ona soslayip firina surmek lazim 
Yirim seni benBalina heeeeee tatliiiiiiiii liiiiii liiiiii güzel sesimi ne hale getirdiiiin diiiin diinnnnn
Korkudan gelemedim gece zatınBittin sen datli bi gelirse hamsi kusu eyvahhh kacicak yer ara
Yalniz mi kaldın bu gece minnosumLen ben yazim yazim kimse yookkm bak ben diyim kendi kendime konuşuyoommm gelin lennn buraya heyyyyDil-i bitab T Tatlianne20 @nur H M @bebem-1221 lennnn gelinnn buraaaaaaa
Sagol canimda sanki lastik oldu kuculduOh oh kolay gelsin pembis gecmis olsn
Yook bercestem ya yanlis değil son atarken de kontrol ettim ,gecen gün de böyle oldu anlamiim ne oliy bu telefona :?Bende okdum yanlis gordu yazdi herhalde dedim canim) uyku basina vurmustur belkim dedim
Korkudan gelemedim gece zatın
Hatun dakti bağa ya beni kesecek ya beni yiyecekYirim seni ben
Işşsss kogtumm tammma yaw beni her yandan sıkistiriyonuz ben küçük masum cahillik ettimHahaha öyle olur isteee KK de adim atmadan bize haber edeceğsun hele çete mete isleri aslaaaaaa habersiz duydun muu tatli aciiiii
Sen yersin orasi kesin aplaa diyettesiniz diye salça oluyomHatun dakti bağa ya beni kesecek ya beni yiyeceko dadlulukla önce ben seni yirim looo
Anaaam mavisim zabalii sana cevap yazma misin ben yaaa ii kuzucugum sendden ne habeeer ?Tatliiiiiiiiiim nabersin yav
Sebebini daha ogrenemedim sonuç bekliyom mavisimDil-i bitab um noldu canim sana gecmis olsun bebem niye oyle olduki sebebi neymis
Kork tabii bizden korkulurIşşsss kogtumm tammma yaw beni her yandan sıkistiriyonuz ben küçük masum cahillik ettim
Gel hakem bi batirik alem sendenSen yersin orasi kesin aplaa diyettesiniz diye salça oluyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?