- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 27
- Konu Sahibi Dil-i bitab
-
- #5.341
Kızz ne için gittun bakemSebebini daha ogrenemedim sonuç bekliyom mavisim
Buyur geldumGel hakem bi batirik alem senden
Dun karnim sanciyodu bi kaç saat agri çektim ona geldim de sonuçlar temiz enfeksiyon varmis hafif .Kızz ne için gittun bakem
Temiz cikmasi iyi canim üsüttunmu nabtin bideDun karnim sanciyodu bi kaç saat agri çektim ona geldim de sonuçlar temiz enfeksiyon varmis hafif .
Ee bebislisin artik hersey olabilir kötü derece olmasinda insallah istihrat et canimSagol canimda sanki lastik oldu kuculdu
Saba da hayirli cumalar canim ,amin ecmain yok bi ara girmiş sonra kaybolmuş maHayirli cumalar arkadaslar.. Rabbim bugunumuzu dualarimizda halis eylesin..
N nur mawish nerde gece girmemis. Bilen goren duyan varmi ....
Ee sizler nabiyorsunuz
Usutmeyi bilmiyorum canim ya enfeksiyon dedi sadece ,evet yok beklemiyodum zaten hele29 .günde ıı çık mümkün değil pekTemiz cikmasi iyi canim üsüttunmu nabtin bide
Hcgb ye de baktirdinmi
Bizim bilincimiz oyle diyor tabiki hic belli olmuyor nergiscim karnindami enfeksiyon idrar yolumuUsutmeyi bilmiyorum canim ya enfeksiyon dedi sadece ,evet yok beklemiyodum zaten hele29 .günde ıı çık mümkün değil pek
Gece 2 tane yazip gitmissin canim o yuzdwn sordum :))Selamlar kizlaaaar.Hayirli cumalarr hepinize.@brcstegul girdim canim gece gormemissin demek ki
Hayirli cumalar zuzum. Benim karinda felaket ama nabican isteeSelamlar kizlaaaar.Hayirli cumalarr hepinize.@brcstegul girdim canim gece gormemissin demek ki
He tmm gormussunGece 2 tane yazip gitmissin canim o yuzdwn sordum :))
Sökulmedin demi canim .Glifora devammiHayirli cumalar zuzum. Benim karinda felaket ama nabican istee
Devam devamm.. yok ya ben daha 1 ay sora olurum herhal karisti duzen oturur insallah. Ozele gidip bosuna para da vermek istemiyorum hasta olunca gel der cnkuSökulmedin demi canim .Glifora devammi
Bir ay sonrami aa niye oyle duzenliydi seninDevam devamm.. yok ya ben daha 1 ay sora olurum herhal karisti duzen oturur insallah. Ozele gidip bosuna para da vermek istemiyorum hasta olunca gel der cnku
Kiz hayit degistirdi iste. Kullanmasam olurdum gene ben..Bir ay sonrami aa niye oyle duzenliydi senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?