- 4 Aralık 2017
- 2.024
- 5.035
- 73
- 30
- Konu Sahibi Dil-i bitab
-
YatamimmmmmHadi bercesteyi anladik o git gidak tavuk olunca uydu erkenden siz niye
Yatma yatma gel konusakYatamimmmmm
Haaaaahaaa ayyy allah seni kızzz gözümm kapnıyoo ama dalamıyooo bide gözümeee ağrıı giriyoooYatma yatma gel konusak
Yat hadi yat eziyet etme güzel gözlerineHaaaaahaaa ayyy allah seni kızzz gözümm kapnıyoo ama dalamıyooo bide gözümeee ağrıı giriyooo
Saol canımmmYat hadi yat eziyet etme güzel gözlerinekoyun say ya da Allah de bak nazil uyuytiyor şeytan
Allah razı olsun canım güzel kalbine kalemine sağlık gecen hayrolsun:)Rabbimden her daim herşeyin GÖNLÜMÜZCE hayirlisi ile olmasini,verdiği ömrü rizasi yolunda harcayabilmemizi,Cennetinde de once Rasulune komsu sonra birbirimize dost olabilmemizi, ,Dostluğumuzun,muhabbetimizin her daim ve sevgi dolu olmasini diliyor ve bugünün son mesajini yaziyorum.Sizi Allah için Seviyorum N nur mawish T Tatlianne20 @brcstegul Gul-i zar 1var2yok S Sifayildizi
SenindecanimmAllah razı olsun canım güzel kalbine kalemine sağlık gecen hayrolsun:)
sen cuzdan fotosunu atmistin ya tam olmamis halini onu tatli sandikA
Anlamadımm canımm
iyidir bebisim uyumaya geldim teli aldim elime
Yarin kalkamicaz amaBen de ya uyuyim dedim yok anacim uyku filan alismisim illa buçuk olacak
Yarin kalkamicaz ama
Gordum canim hergunmu orasi zorunlumi hergun almakeşim kaldiriyor beninamazk kilip uyuyom dua topigine etiketledjm gördün mü
Gordum canim hergunmu orasi zorunlumi hergun almak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?