- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 27
- Konu Sahibi Dil-i bitab
-
Hiç sorma duruyor kaynim ankaradayken o burdaydi pazartesi gider galibaMisafir duruyimu daha amanin
Ayyy nergisim herkesi karistirma simdi durAnaam benim uyku gelmişdadlu anne yazdi sandim ya ben onu biliyim mavisim sen evininkadini çocugunjn anasisin
Kop gel hoşgeldin kuzumUyumak isterdim ama na mümkün
Gitsinler artik canim aaHiç sorma duruyor kaynim ankaradayken o burdaydi pazartesi gider galiba
Aynen demi 2 hafta olacak aaaaGitsinler artik canim aa
Iyi geceler bebisim muahhjŞekerler benim saat geldi şarjda bitti cikiyorum Allah. Rahatlik vrsin herkese
Aa bi arkadas gordum sanki
Ne zaman uyicam acep oğlum hunharca oyun oynuyorKop gel hoşgeldin kuzum
Ayy bizdensin canim bizde deliyiz hosgeldin deli gardasBen buraların delisiyim
Bnde zorla yeni yatirdim kizimiNe zaman uyicam acep oğlum hunharca oyun oynuyor
O sin bir iki kilo gitmiyo canim ona verdiğim emeği kimseye vermemisimdirHemide diyette Bi arkadaş amma hedefine az kalmis :)
Pekte guzel resmi var zarif arkidesHemide diyette Bi arkadaş amma hedefine az kalmis :)
Benimki sabahtan beri uyuyor sağolsun şimdi de 5 dk şekerleme yapıp kalkiyo uyku duzenimiz varda hasta olunca alt üst oldu :)Bnde zorla yeni yatirdim kizimi
Ayy kiyamam tadlim annelik iste rabbim kolaylık versin evlatlarimiz olsun giz kiyamam ona oynasinNe zaman uyicam acep oğlum hunharca oyun oynuyor
Dogru valla hastaliktan sonra cocuklarin huyu degisiyo Allah kolaylik versinBenimki sabahtan beri uyuyor sağolsun şimdi de 5 dk şekerleme yapıp kalkiyo uyku duzenimiz varda hasta olunca alt üst oldu :)
Oynuyo zati beni takan mi varAyy kiyamam tadlim annelik iste rabbim kolaylık versin evlatlarimiz olsun giz kiyamam ona oynasin
Amiiin inşallah :)Dogru valla hastaliktan sonra cocuklarin huyu degisiyo Allah kolaylik versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?