- 30 Mart 2017
- 12.745
- 19.826
- 298
- Konu Sahibi Dil-i bitab
-
Selaaam seni de mi tutmadi uykuSelam poncikler
Yok be adami uyuttum kendim kaldimSelaaam seni de mi tutmadi uyku
BenderYok be adami uyuttum kendim kaldim
Aynen 12 de geldi bizimki oturdu bende çarşaflar değiştir falan filan uyudk benim gözler cam gibiUyucaktim ama saatim gelmek napim uyjyamadim
Menide etiketleeşim kaldiriyor beninamazk kilip uyuyom dua topigine etiketledjm gördün mü
Bende bende
Aynen 12 de geldi bizimki oturdu bende çarşaflar değiştir falan filan uyudk benim gözler cam gibi
Ahanda bunyemiz alt ust oluyi iyi ediyoruz sanki uyumayarakBende bendeAha beyle
Sabah sersem gbiyim kızlar: )Ahanda bunyemiz alt ust oluyi iyi ediyoruz sanki uyumayarak
Evet ya haklisin erken mi kalkiyosun calisiyo muusn ben namazdan sonra bi saat doneliyom 8 9 gibi bi vuruyom kafayi 1 e kadarAhanda bunyemiz alt ust oluyi iyi ediyoruz sanki uyumayarak
Bn ve calismakEvet ya haklisin erken mi kalkiyosun calisiyo muusn ben namazdan sonra bi saat doneliyom 8 9 gibi bi vuruyom kafayi 1 e kadar
Bnm misafir olmazsa al benden okadar adam işe gonderiomEvet ya haklisin erken mi kalkiyosun calisiyo muusn ben namazdan sonra bi saat doneliyom 8 9 gibi bi vuruyom kafayi 1 e kadar
Bn ve calismakyatiyom oglene kadar kizimla
Amaan erken kalkinca da vakit gecmiyi yavrumBnm misafir olmazsa al benden okadar adam işe gonderiomtembel gacilariz
Misafir duruyimu daha amaninBnm misafir olmazsa al benden okadar adam işe gonderiomtembel gacilariz
Aa bi arkadas gordum sankiUyumak isterdim ama na mümkün
Yalniz değiliz yaniUyumak isterdim ama na mümkün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?