- 25 Ekim 2017
- 4.070
- 6.679
- 73
- Konu Sahibi Dil-i bitab
-
- #1.001
Aa tuh nettim bn tmm canim bi bakimSiz okuyun siliyim dedim sildim zaten sen de düzenleye girip alıntıyı sil
Onların gözleri vardır ama görmezler kulakları vardır ama duymazlar diyor ayette canım benim Allahü Teala habibine bile demedi mi "Ben Hidayet etmedikçe sen onları hidayete erdiremezsin"güzel
paylaşım için teşekkür ederiz canım kesşke gereken kişilere ulaşabilsek..
uzun yazı koyuk-lmuyor ki ya ben denedim de sabahProfilime de koycam yoruma kapatcam bazı kişilere
kesinlikle Rabbim hidayete erdirsin demiş ki zenginliği istediğime ilmi isteyene veririm bu da başka bir bakış açısıOnların gözleri vardır ama görmezler kulakları vardır ama duymazlar diyor ayette canım benim Allahü Teala habibine bile demedi mi "Ben Hidayet etmedikçe sen onları hidayete erdiremezsin"
olsun kız müzik ruhun belasıdır... nefsi kabartırNergiz dovecem seni he :) arada sohbet var..
Bölücem yorumlara profilimde var bitaneuzun yazı koyuk-lmuyor ki ya ben denedim de sabah
Öyle tabiki iradei cuziyye var hepimizde aydınlığı da karnligi da kendimiz seciyoruzkesinlikle Rabbim hidayete erdirsin demiş ki zenginliği istediğime ilmi isteyene veririm bu da başka bir bakış açısı
o zaman bizim yolumuzu takip etscen gülüm hamurişi tatlı yemeycenAglatma gardes yeter bnim agladigim kendime
Allah kullarindan bu kadar umidi kesmiyor siz niye boyle dusunuyorsunuz yahu. Kuranin sozleri ayetleri hikmetlidir bilsende bilmesende fayda saglar.. boyle dusunmeyinCanim anlamayana kuranin butun tefsirini gostersen yinede yok
Biz hakkı savunalım da isteyen olsun sağırOnların gözleri vardır ama görmezler kulakları vardır ama duymazlar diyor ayette canım benim Allahü Teala habibine bile demedi mi "Ben Hidayet etmedikçe sen onları hidayete erdiremezsin"
Aynen katılıyorumAllah kullarindan bu kadar umidi kesmiyor siz niye boyle dusunuyorsunuz yahu. Kuranin sozleri ayetleri hikmetlidir bilsende bilmesende fayda saglar.. boyle dusunmeyin
hm anladım canım koy koy
Muziksiz ilahi.. nergiz canim hepsini biliyoruz elhamdulillah..olsun kız müzik ruhun belasıdır... nefsi kabartır
Niye oyle dedim biliyomusun yasayarak goruyoruz ya ondan canim hatta birebir yasiyorumAllah kullarindan bu kadar umidi kesmiyor siz niye boyle dusunuyorsunuz yahu. Kuranin sozleri ayetleri hikmetlidir bilsende bilmesende fayda saglar.. boyle dusunmeyin
Muziksiz ilahi.. nergiz canim hepsini biliyoruz elhamdulillah..
Allahin soyledigi bizim soylediklerimiz olmaz canim. Bu konuda cekismek ve tartismak kesinlikle sakincalidir. Dogru diye yanlisa dusersiniz. Mesaj yoluyla anlatmaya calismakta sakincalidir kime neye soylediginizi secemezsiniz.Aynen katılıyorum
Demekki soylediklerimiz teesir ediyor ki bi destur diyorlar
Nergis dovme yitero zaman bizim yolumuzu takip etscen gülüm hamurişi tatlı yemeycen
Bize kamcilamak yargilamak degil Allahin dedigini soylemek ve dua etmek duser.Hidayet Allahtandir bizden degil..Niye oyle dedim biliyomusun yasayarak goruyoruz ya ondan canim hatta birebir yasiyorum
Ben ayet hadis kullanmadım cahillerin dil uzatacagini bildiğim için doğrularımı söyledim sadece bence susup oturmaktansa doğruları konuşmak hayr benim içinAllahin soyledigi bizim soylediklerimiz olmaz canim. Bu konuda cekismek ve tartismak kesinlikle sakincalidir. Dogru diye yanlisa dusersiniz. Mesaj yoluyla anlatmaya calismakta sakincalidir kime neye soylediginizi secemezsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?