güzel

paylaşım için teşekkür ederiz canım kesşke gereken kişilere ulaşabilsek..
Onların gözleri vardır ama görmezler kulakları vardır ama duymazlar diyor ayette canım benim Allahü Teala habibine bile demedi mi "Ben Hidayet etmedikçe sen onları hidayete erdiremezsin"

Onların gözleri vardır ama görmezler kulakları vardır ama duymazlar diyor ayette canım benim Allahü Teala habibine bile demedi mi "Ben Hidayet etmedikçe sen onları hidayete erdiremezsin"
kesinlikle Rabbim hidayete erdirsin demiş ki zenginliği istediğime ilmi isteyene veririm bu da başka bir bakış açısı

Allah kullarindan bu kadar umidi kesmiyor siz niye boyle dusunuyorsunuz yahu. Kuranin sozleri ayetleri hikmetlidir bilsende bilmesende fayda saglar.. boyle dusunmeyin
Niye oyle dedim biliyomusun yasayarak goruyoruz ya ondan canim hatta birebir yasiyorum

Aynen katılıyorum
Demekki soylediklerimiz teesir ediyor ki bi destur diyorlar
Allahin soyledigi bizim soylediklerimiz olmaz canim. Bu konuda cekismek ve tartismak kesinlikle sakincalidir. Dogru diye yanlisa dusersiniz. Mesaj yoluyla anlatmaya calismakta sakincalidir kime neye soylediginizi secemezsiniz.

Allahin soyledigi bizim soylediklerimiz olmaz canim. Bu konuda cekismek ve tartismak kesinlikle sakincalidir. Dogru diye yanlisa dusersiniz. Mesaj yoluyla anlatmaya calismakta sakincalidir kime neye soylediginizi secemezsiniz.
Ben ayet hadis kullanmadım cahillerin dil uzatacagini bildiğim için doğrularımı söyledim sadece bence susup oturmaktansa doğruları konuşmak hayr benim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…