- 22 Ağustos 2015
- 29.767
- En iyi cevaplar
- 1
- 86.871
- 798
- Konu Sahibi Dil-i bitab
-
- #1.021
çok haklsın canımSoylemenin bile edebleri vardir arkadaslar. Farkinda olmadan ofkenizden beslenirsiniz nefis kaynatir durur sizi. Asla ve asla cekismek dinimizde yoktur
Sen dogrularini soylersen benim dogrularim baskalsrinin dogrularini dogurur.. :) inan oraya hadis yazsaydin ve sahih olsaydi buna dil uzatilmazdi buna dil uzatanada dil uzatirdik canim bu daha isabetli olurduBen ayet hadis kullanmadım cahillerin dil uzatacagini bildiğim için doğrularımı söyledim sadece bence susup oturmaktansa doğruları konuşmak hayr benim için
Igne oyasi yapiyordum biraktim..kızlaaaar örgü ören var mııı
Hadis yazsaydım onun üzerinden bir ton laf gelecekti bu daha önce yaşandı sen denk gelmemis olabilirsinSen dogrularini soylersen benim dogrularim baskalsrinin dogrularini dogurur.. :) inan oraya hadis yazsaydin ve sahih olsaydi buna dil uzatilmazdi buna dil uzatanada dil uzatirdik canim bu daha isabetli olurdu
vavvIgne oyasi yapiyordum biraktim..
Peki sen bilirsin. Benim bahsettigim sey farkli birsey.. once nefisten kurtulalim sora guzel seylerde yerine ulasif zatenHadis yazsaydım onun üzerinden bir ton laf gelecekti bu daha önce yaşandı sen denk gelmemis olabilirsin
Nefsimle hiç bir şey söylemedim ki nefsimle söylemiş olsam herşey farklı olurdu allah için söyledim canımPeki sen bilirsin. Benim bahsettigim sey farkli birsey.. once nefisten kurtulalim sora guzel seylerde yerine ulasif zaten
Beni yenilerde ogrenmistm canim devam etmedim ama zaten ugrasirsan yaparsin yaavavvbecerikli hatun ben onu edemiyom yaa
uğraşmadım hiç aslında patik örüyom ben ,lif bi iki ördüm yelek kazak acemice bi iki öyle N nur mawish kız senin beceriklerin nelerBeni yenilerde ogrenmistm canim devam etmedim ama zaten ugrasirsan yaparsin yaa
Bilerek yaptım :)) ben kaçtım kızlar eşim geldiiii :))
Hayirli geceler canimBilerek yaptım :)) ben kaçtım kızlar eşim geldiiii :))
Allah'a emanet hafızımBilerek yaptım :)) ben kaçtım kızlar eşim geldiiii :))
Allaha emanet ol yine beklerizBilerek yaptım :)) ben kaçtım kızlar eşim geldiiii :))
yaa ne güzel bende dantel iğne oyası yok ince işlere girmedinm :) diğerleri de acemice ama seviyorum örmeyiDil-i bitab Ben iğne oyası dantel örgü hepsini yaptım ve bıraktım en son oğluma örmüştüm yelekler :)
Zamanla daha iyilerini yaparsın canim örnekler çıkarmaya çalış ben battaniye bile ördüm oğluma sonra karakalem çizmeye başladımyaa ne güzel bende dantel iğne oyası yok ince işlere girmedinm :) diğerleri de acemice ama seviyorum örmeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?