- 22 Ağustos 2015
- 29.767
- En iyi cevaplar
- 1
- 86.871
- 798
- Konu Sahibi Dil-i bitab
-
Aaaa ciddimiBn cikiyom diyet grubundanbukadardi bnim
Ben yetişemedim ya kaçırdım ekşıni tühhDeli kiz hos geldin :)) aleykum selamm.. kizlar sakinmisinz iyisiniz dmi
Vurma gardas
AleykumselaaamSelamün aleyküm :))
Dedigim kadar yedimde yarinlari bilememAaaa ciddimikesin yedi bi suru seyyyy
Boaver isittik durduk bozuldu o yemek cope attik :)Ben yetişemedim ya kaçırdım ekşıni tühh
Hoşbuldum ❤
ve aleyküm selamSelamün aleyküm :))
Anca beraber mavis yapma.Dedigim kadar yedimde yarinlari bilemem
maaviş viş viş viş bak gene yankılattın güzel sesimiBn cikiyom diyet grubundanbukadardi bnim
Boaver isittik durduk bozuldu o yemek cope attik :)
Canim dikkat ederimde sizin gibi yapabilurmiyim bilemedim yalan soylememek adina diyorum herseyi haber edicem dikkat edicemAnca beraber mavis yapma.
Neyi acaba bn kacirdim sanirimBoaver isittik durduk bozuldu o yemek cope attik :)
çok gürdürHaha nergis sende de ne ses var zuzum ya :)
Boaver isittik durduk bozuldu o yemek cope attik :)
Tamam olsun ilsc kullaniyorken yaparsan guzsl olur.. yesende soyle doveriz geregini yapariz eritiriz onlari bizCanim dikkat ederimde sizin gibi yapabilurmiyim bilemedim yalan soylememek adina diyorum herseyi haber edicem dikkat edicem
Ben de TV yokkk :)))kızlar bu arada tv açmıyonuz dimi bugün o yılbaşı özel yazanları hele
Ayy cok gulduruyi bu kiz bni yav vis vis haamaaviş viş viş viş bak gene yankılattın güzel sesimi
kız biz yapabilcekmiyiz bakalım bzimde bugün bir daha , birbirimizi desteklicez işte , arada yankı yapcazCanim dikkat ederimde sizin gibi yapabilurmiyim bilemedim yalan soylememek adina diyorum herseyi haber edicem dikkat edicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?