- 30 Mart 2017
- 12.760
- 19.853
- 298
- Konu Sahibi Dil-i bitab
-
- #1.781
Bos teneke gibi bagirma kizhaksizlik yaaaaa okadar gozum gordu. Bugun bal yedim tereyagla zaten vdgdkaksikksusjsg
geldiimn geldim kimler burdaNergis uctu gitti
Yazarim canim.. ya ben regl donemine girdim ya tartida iyi gozukmuyorum 2 gun once boyle degildi.
inşAllah canım :)Yazarim canim.. ya ben regl donemine girdim ya tartida iyi gozukmuyorum 2 gun once boyle degildi.
Insallah cumsrtesiye gitmss oluuur.
Gulme kiz bu donemde ne kadar az yiyim yine gitmiyor ama oldktan sora 3 kilo birdsn gidiyorinşAllah canım :)
Iyi gibi canim..benim bugün yediklerim :
detox suyu 1 bardak ve 1 kaşık karışım
öğlen: 1,5 yumurtayla sucuklu yumurta yaptım yarısını yemişimdir,maydanoz peynir karışımı,3 zeytin,sekersiz çay
akşam :yarım tabak bahartlı patates(fırında azyapğlı) ,yarım tabak yoğurt,yarım kase şehriye çorbası 2 bardak detox suyu su yu 8 bardak yapmaya çalışırım ,bir meyve bir avuc kuru yemiş yerim.
reglden sonra tartıl o zaman bakalım ne kadar vermişsinGulme kiz bu donemde ne kadar az yiyim yine gitmiyor ama oldktan sora 3 kilo birdsn gidiyor
8 gun var canim.. yok pazara yine yazicam bakalim..reglden sonra tartıl o zaman bakalım ne kadar vermişsin
Senin kac gun var canimreglden sonra tartıl o zaman bakalım ne kadar vermişsin
o kahvaltı ne öyle kız bal tereyağ çok kaçırmamışsan güzel olmuş kahvaltınBen yazayim
Sabah limonlu su.. hurma incir
Oglene dogru ispanakli yunurta,roka,turp,domates,salatalik,marul,zeytin,peynir,biraz bak tereyag,domates sosu,findik
Aksam nohut yemegi az
1 2 kasik bulgur pilavi
Salata
2 bucuk litre su
20 dk egzersiz 30 dk yuruyus + temizlikkk
ki sen bilirsin8 gun var canim.. yok pazara yine yazicam bakalim..
bilmem ki ilaçsız gelmez heralde benimSenin kac gun var canim
Himm hayit bana ne yapacak merak ediyorum bende bakalimbilmem ki ilaçsız gelmez heralde benim
Sebzeo kahvaltı ne öyle kız bal tereyağ çok kaçırmamışsan güzel olmuş kahvaltınhee benimde temizlik var kardiyo gibiydi valla
Ne ilaci kullaniyorsun canmbilmem ki ilaçsız gelmez heralde benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?