- 30 Mart 2017
- 12.760
- 19.853
- 298
- Konu Sahibi Dil-i bitab
-
- #1.741
+100000Ahh en buyuk sorunlarimdan birisi oyle dagitiyo pisletiyoki anlatamam lafda anlamiyo malesef
Yok ya nerdee bitmedi bitmeyecek bitmezNergisssss giss giss gisss evi yalayip yuttun yiter yiter artik
Valla kuzum bi düzen tutturamadim orayi temizle bura batiyo burayi temizle o da azcik düzen kurum diye katildim sen de gelInamamiyorum nergissssss gisss gisss gisss bak senin gibi cagri yaptimbaska topiklere gitmis bah hele
Evet ablacum aklumi celdu
Kız ben aklını çelduumkızma onah hem orası temizlik topigi hemde kendine topigini niye bıraksın
Uyusaysin gunduz biraz uyumadinmi canimEyvah yanlarinda uyuklama bidebnimde cok uykum var sabahladik gozlerim aciyy
Yok acılirim o zamanEyvah yanlarinda uyuklama bidebnimde cok uykum var sabahladik gozlerim aciyy
Evet ya bnimde cocuk olali hic toparlanamiyom hadi cocuk neysede herif pis bnim 10 yaramaz cocuga bedelValla kuzum bi düzen tutturamadim orayi temizle bura batiyo burayi temizle o da azcik düzen kurum diye katildim sen de gel
Ya tatlidan az yesem noluurki.
Bende derledim duzenledim odalarin dizaynini degistirdim misler gibi yaptim ettm ugrstm geldim hazir hersey msaifir bekliyoeum isteeewEE siz neelr yaptiniz kizlar herkesi etiketledim sayin usendim :)
Nerdeen cocugu zorla kaldirdim biraz biseyler yedirdim saat 3 tu hastalik olunca cocuk olunca uyku yok nirdeeeUyusaysin gunduz biraz uyumadinmi canim
Evet ya bnimde cocuk olali hic toparlanamiyom hadi cocuk neysede herif pis bnim 10 yaramaz cocuga bedel
Berceste cesss cess teee teee diye inletme simdi kuzum yorgunum
Oh ne güzel ne ler yedinBende derledim duzenledim odalarin dizaynini degistirdim misler gibi yaptim ettm ugrstm geldim hazir hersey msaifir bekliyoeum isteeew
Bos teneke gibi bagirma kizBerceste cesss cess teee teee diye inletme simdi kuzum yorgunum
Napsakki bunlari nergissBenibki de pis aynen
Ay nur esim uyku hapi veririz diyo uyumassaNerdeen cocugu zorla kaldirdim biraz biseyler yedirdim saat 3 tu hastalik olunca cocuk olunca uyku yok nirdeee
Sutlu tatli zaten ye bn dun yedim bugun yemedim bak telafisi kolayYa tatlidan az yesem noluurki.
Hee eridi gitti dimi hemen hahahahaSutlu tatli zaten ye bn dun yedim bugun yemedim bak telafisi kolay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?