- 25 Ekim 2017
- 4.070
- 6.679
- 73
- Konu Sahibi Dil-i bitab
-
- #1.761
Ayyy Allah korudun bn kiyamam hic uyumadan iki gun durdugum oldu bide isler bna uyku surubu ver diyoladida hayatta vermem dedim bn onu nekadar bkledim yazik degilmi kuzumun canina dedim hele bi olsun kiyamazsin canimAy nur esim uyku hapi veririz diyo uyumassaya allah yardim etsin rahata alistik yan gel osmann
Zaten yaglar da karbondioksitle gidiyorSutlu tatli zaten ye bn dun yedim bugun yemedim bak telafisi kolay
Ben cocugu aksamlari uyumaya alistirmam lazm yoksaAyyy Allah korudun bn kiyamam hic uyumadan iki gun durdugum oldu bide isler bna uyku surubu ver diyoladida hayatta vermem dedim bn onu nekadar bkledim yazik degilmi kuzumun canina dedim hele bi olsun kiyamazsin canim
Nergise kal geldi bak dayanamadi bu kadar tatliyaSen yeme vazgectim
Vahhh yavrucakBen cocugu aksamlari uyumaya alistirmam lazm yoksa
Nergis uctu gittiNergise kal geldi bak dayanamadi bu kadar tatliya
He ya deli deli gorunce kacarmis ya onun kiminYag yagla parcalanir diyosun yani
Hahaha keskeee.. yapisiyorlar insanaaa resmenHe ya deli deli gorunce kacarmis ya onun kimin
Olmayan cocuga don biciyorum iyimi.Vahhh yavrucak
Zayif olanlara niye yapismiyolaki ne isterler bizden bi gitsinler artikHahaha keskeee.. yapisiyorlar insanaaa resmen
Olur annesi olur insaAllahOlmayan cocuga don biciyorum iyimi.
Hayit bakalim nasil edicek merak ediyorum.. gerci 3 ay flan kullanmak gerekte ne bliyim progestn kullanmicam iki seye gerek yok. Bakalim nasil gelismeler olucakOlur annesi olur insaAllah
Senin zaten duzenli guzel gidiyo hayirli sifalar versin rabbim .Doktora gitcenmi canim yoksa biraz kendi kendinimi dinlicen.Zeycan varya pcolu oda hamileymis dun gece gordumHayit bakalim nasil edicek merak ediyorum.. gerci 3 ay flan kullanmak gerekte ne bliyim progestn kullanmicam iki seye gerek yok. Bakalim nasil gelismeler olucak
Ben bu hastaligimda gidicem kismetse canim.. takip yaptiricam ne oluyo ne bitiyor duruma gore asilama olablirSenin zaten duzenli guzel gidiyo hayirli sifalar versin rabbim .Doktora gitcenmi canim yoksa biraz kendi kendinimi dinlicen.Zeycan varya pcolu oda hamileymis dun gece gordum
Himm ne guzell yaa allah daim etsin darisi bize artikinSenin zaten duzenli guzel gidiyo hayirli sifalar versin rabbim .Doktora gitcenmi canim yoksa biraz kendi kendinimi dinlicen.Zeycan varya pcolu oda hamileymis dun gece gordum
Ooo hadi bismillah haberdar edersin herseyi olurmuBen bu hastaligimda gidicem kismetse canim.. takip yaptiricam ne oluyo ne bitiyor duruma gore asilama olablir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?