Ay nur esim uyku hapi veririz diyo uyumassa ya allah yardim etsin rahata alistik yan gel osmann
Ayyy Allah korudun bn kiyamam hic uyumadan iki gun durdugum oldu bide isler bna uyku surubu ver diyoladida hayatta vermem dedim bn onu nekadar bkledim yazik degilmi kuzumun canina dedim hele bi olsun kiyamazsin canim

Hayit bakalim nasil edicek merak ediyorum.. gerci 3 ay flan kullanmak gerekte ne bliyim progestn kullanmicam iki seye gerek yok. Bakalim nasil gelismeler olucak
Senin zaten duzenli guzel gidiyo hayirli sifalar versin rabbim .Doktora gitcenmi canim yoksa biraz kendi kendinimi dinlicen.Zeycan varya pcolu oda hamileymis dun gece gordum

Senin zaten duzenli guzel gidiyo hayirli sifalar versin rabbim .Doktora gitcenmi canim yoksa biraz kendi kendinimi dinlicen.Zeycan varya pcolu oda hamileymis dun gece gordum
Ben bu hastaligimda gidicem kismetse canim.. takip yaptiricam ne oluyo ne bitiyor duruma gore asilama olablir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…