- 22 Ağustos 2015
- 29.770
- En iyi cevaplar
- 1
- 86.873
- 798
- Konu Sahibi Dil-i bitab
-
- #1.841
o na yasaksana tatlı ikrame edim dur
aferimYok nergiz vazgectim suan..........
Hayirdir ne ödülu kizgece odul aldım
Ahaha beni dogudin kızlar hayatım da ilkkez 54 kilo aldim Simdi de iştah gitti geri verdim49 falan zayifliyom yine hemn dusuyom bole yemeimo na yasaksana tatlı ikrame edim dur
formülü versene bize deAhaha beni dogudin kızlar hayatım da ilkkez 54 kilo aldim Simdi de iştah gitti geri verdim49 falan zayifliyom yine hemn dusuyom bole yemeim
Biz yemeyince 49 a degil 70 e dusuyoz nasil??Ahaha beni dogudin kızlar hayatım da ilkkez 54 kilo aldim Simdi de iştah gitti geri verdim49 falan zayifliyom yine hemn dusuyom bole yemeim
Ahaha ben bi stres bi se iştahı kesiyo hemen çok az yiom yemek istio ama geçmiyor bogazdanBiz yemeyince 49 a degil 70 e dusuyoz nasil??
Bizimki istanbul bogazi gibi mubarek gecmese de doluyor bi yerdenAhaha ben bi stres bi se iştahı kesiyo hemen çok az yiom yemek istio ama geçmiyor bogazdan
Stres yap kafaya tak bisi bigun yeme gerisi geliyor bende versem hemen veriom ama zor aliyom ne güzel di şimdi kötüformülü versene bize de
ben size verim bakın formülü missle ikinize bi güün börek bi gün tatlı bi gün poğaca bi gün pasta.... yapın yapın yiyin ekmeği de bol yiyin oldu bittiBiz yemeyince 49 a degil 70 e dusuyoz nasil??
Ahahah ilahi verirsiniz kız kafaya koydum muBizimki istanbul bogazi gibi mubarek gecmese de doluyor bi yerden
Hih zor aliyormus nergis cikista goruselim biz tatliyla tatli tatliStres yap kafaya tak bisi bigun yeme gerisi geliyor bende versem hemen veriom ama zor aliyom ne güzel di şimdi kötü
Oh miss anlatmasi güzelben size verim bakın formülü missle ikinize bi güün börek bi gün tatlı bi gün poğaca bi gün pasta.... yapın yapın yiyin ekmeği de bol yiyin oldu bitti
Cozum stres yapmakmi diyosun yaniStres yap kafaya tak bisi bigun yeme gerisi geliyor bende versem hemen veriom ama zor aliyom ne güzel di şimdi kötü
güzel bi tatlı ikram edelimHih zor aliyormus nergis cikista goruselim biz tatliyla tatli tatli
Olur iştah bozucu şeyler yapin adami uyuz edin morl sıfır olsun ahahahaHih zor aliyormus nergis cikista goruselim biz tatliyla tatli tatli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?