- 22 Ağustos 2015
- 29.770
- En iyi cevaplar
- 1
- 86.873
- 798
- Konu Sahibi Dil-i bitab
-
- #1.861
Adami uyuz edersem ben uyuz olurum o stresle kalmaz mazallahh tehlikeli seyler canim eminmisinOlur iştah bozucu şeyler yapin adami uyuz edin morl sıfır olsun ahahaha
bende 15Utandim resmen 20 kilo fazlayim kizzdan amaninnnatlayacam
Oklavayla baklava acariz 40 kiloluk hemidegüzel bi tatlı ikram edelim
5 kilo sanslisin hadi yinebende 15
yitermi, kız tatlışOklavayla baklava acariz 40 kiloluk hemide
boydan yine kurtarmıyor5 kilo sanslisin hadi yine
Bizde basaricaz tatli..Yok kız şaka bi ana az yiyecek forumda yiycen benim bi tanidik kızda boy var ama kilodan gözükmüyor 24 yaşında sonra bi diyete gitmiş tatlı yasak börek bohça liste yapmış onlar uydu kızı gördüm bi fizik çıktı ortaya felaket ve az yiyip dediği saatlerde kafaya koyup başardı
Ay olmaz mi kız ama pek sevmez ben 2 tane yeter okadar ne edecek yıllık yerim artikyitermi, kız tatlış
kolaydı öyle az yemek onun formülü lazım bizeYok kız şaka bi ana az yiyecek forumda yiycen benim bi tanidik kızda boy var ama kilodan gözükmüyor 24 yaşında sonra bi diyete gitmiş tatlı yasak börek bohça liste yapmış onlar uydu kızı gördüm bi fizik çıktı ortaya felaket ve az yiyip dediği saatlerde kafaya koyup başardı
Senin boy kac. Ya bak burayi ciliz halinle estirdin yani nedir bu is. Gece gece karnim guruldarken kilooda kilooYok kız şaka bi ana az yiyecek forumda yiycen benim bi tanidik kızda boy var ama kilodan gözükmüyor 24 yaşında sonra bi diyete gitmiş tatlı yasak börek bohça liste yapmış onlar uydu kızı gördüm bi fizik çıktı ortaya felaket ve az yiyip dediği saatlerde kafaya koyup başardı
Hadi inşallah iyi haberlerinizi duyarim: ):)Bizde basaricaz tatli..
o zaman sen de anca kilo almayı bekle 2 baklava ne kız tadını bile anlamazsınAy olmaz mi kız ama pek sevmez ben 2 tane yeter okadar ne edecek yıllık yerim artiksiz bukadar yiyorsaniz normal yani bide zayiflamayi bekleyin
Kiz biz sana yddirceez biz baklavayi yemiyoruz serbetini iciyoruz varmi diiiccciiinnAy olmaz mi kız ama pek sevmez ben 2 tane yeter okadar ne edecek yıllık yerim artiksiz bukadar yiyorsaniz normal yani bide zayiflamayi bekleyin
Benim 1 60 vardır anca oda normal milyonun benSenin boy kac. Ya bak burayi ciliz halinle estirdin yani nedir bu is. Gece gece karnim guruldarken kilooda kiloo
Ayyy minik kiz ben 1 66Benim 1 60 vardır anca oda normal milyonun ben
Evet ufak tefek minik kizAyyy minik kiz ben 1 66
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?