- 30 Mart 2017
- 12.760
- 19.853
- 298
- Konu Sahibi Dil-i bitab
-
- #1.881
Hmm elinden geliyorsa ne güzel , ne olursa olsun ben bi ısırık bile yemiyorum yerden devam gelir tutamam eşim kek yiyordu çok israr etti yemedimEsim bana yarin sabah isten gelince gozleme istiyormys siparis etti.. bide banlandira ballandira..
Benmle diyet yapsa keskem
Ama o zaman da cok zayif olur ya
Neyse nefis terbiyesi bi koparik alirim gozlememden bi de el acmasi yapacam heee
Yaptigim icin istiyor zaten. Her gun bi siparis veriyor ya insan biraz beni dusunur yapmasi zor degl benm icin ama benm goz hakkim yokmuHmm elinden geliyorsa ne güzel , ne olursa olsun ben bi ısırık bile yemiyorum yerden devam gelir tutamam eşim kek yiyordu çok israr etti yemedim
Benimki de sayikliyor iki gündür gözleme, tatli vs yok diyorum sonra yaparim. acisini sonra cikartmak güzel olmaz mi zayif zayif ohhYaptigim icin istiyor zaten. Her gun bi siparis veriyor ya insan biraz beni dusunur yapmasi zor degl benm icin ama benm goz hakkim yokmu
Ole yapicam da tadimlik az alirim ya devamsiz olur yani. Hepten ac kalmasin nefisBenimki de sayikliyor iki gündür gözleme, tatli vs yok diyorum sonra yaparim. acisini sonra cikartmak güzel olmaz mi zayif zayif ohh
Ole yapicam da tadimlik az alirim ya devamsiz olur yani. Hepten ac kalmasin nefissora habire ustume gelir saka bi yana da yani koparirim ole gelemz devami[/QUOTE
Ama benziyorsunuz.. bide zayif zayif ikinizde.. ama esker benzermis birbirine. Peki varmi akrabalikSağol kuzular eşime kardesin mi diyolar ahahah
Siz basarcaniz bu isi ha gayret canlar: )Ole yapicam da tadimlik az alirim ya devamsiz olur yani. Hepten ac kalmasin nefissora habire ustume gelir saka bi yana da yani koparirim ole gelemz devami
Yok kız kapı komşumuz olurdu kendisiAma benziyorsunuz.. bide zayif zayif ikinizde.. ama esker benzermis birbirine. Peki varmi akrabalik
Evet ya hele uzun yollar birlikte olan eşler çok benziyorAma benziyorsunuz.. bide zayif zayif ikinizde.. ama esker benzermis birbirine. Peki varmi akrabalik
Ben gercekten tutuyorum kendimi.. sebzeyi arttiriyorumki digerlerine sira gelmeden doyayim diye.. mucadele ediyorum insallah guzel sonuclar olur su donemim gecsinde hem iyi olur adtten once arinmis oluyoruz daha kolay gecerBi tadina bakarsin o halde abartmadan
Siz basarcaniz bu isi ha gayret canlar: )
He siz komsuyken baka baka benzemissiniz o zaman canm zaten sizi sizi :):)Yok kız kapı komşumuz olurdu kendisi
Ben hic yemeden daha iyiyim yoksa hakim olamam kendime... Acaba ne kadar surcek eski halimi çok özledimBen gercekten tutuyorum kendimi.. sebzeyi arttiriyorumki digerlerine sira gelmeden doyayim diye.. mucadele ediyorum insallah guzel sonuclar olur su donemim gecsinde hem iyi olur adtten once arinmis oluyoruz daha kolay gecer
Tabi basarcaz iste boyle motivasyon lazim bize
Yok ben duruyorum ya..Ben hic yemeden daha iyiyim yoksa hakim olamam kendime... Acaba ne kadar surcek eski halimi çok özledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?