- 22 Ağustos 2015
- 29.771
- En iyi cevaplar
- 1
- 86.874
- 798
- Konu Sahibi Dil-i bitab
-
- #1.921
Kaziniyomu nabiyo gorul gorul..Diyettendir canim
Yatmadim nerden ya anlayissiz koca olursa boyle olur nerdeen.Cocuk dune gore iyi toparladi cok sukurEee yatmadinmiii.. cocuk nasil oldu ya peki
Yok yemedim ya gittilerr..Misafirlerin geldilermi canim tatli yedinmi
Bercestem uyumustir didim ama supriz oldiiOlmaz tabi kuzum iyi ettin. Benim gozlerim uykudan şas beş oldu
Tuh yaYatmadim nerden ya anlayissiz koca olursa boyle olur nerdeen.Cocuk dune gore iyi toparladi cok sukur
Aa reflu filan olmasin kafaya gore hersey ediyoz Allah korusunKaziniyomu nabiyo gorul gorul..
Ama yok yaa degisik bisey hayrolsn insallah yaniyor bole
Uzereyim uyudum uyucam haaa az kaldiiiiBercestem uyumustir didim ama supriz oldii
Ooy kiyamam nergis mi korkuttu seni baciimYok yemedim ya gittilerr..
Reflu degil agzma gelmiyor bsy. Doktora gidicem ya hergun hergun.. nere gidicem onuda blmiyomAa reflu filan olmasin kafaya gore hersey ediyoz Allah korusun
Uyuttum gozler fena bnim kipkirmizi gittim agladim sinirden ya bn onu yatinca hic rahatsiz etmem hic dusunmuyoTuh yasende dinlen bugun cocuk uyudumu
O benm kabusum zatenOoy kiyamam nergis mi korkuttu seni baciim
Netten bak kuzum yada danismaya sorReflu degil agzma gelmiyor bsy. Doktora gidicem ya hergun hergun.. nere gidicem onuda blmiyom
Kiyamam yaa biraz yardimci olsa ne var sanki.. kapiyi kitleyp yatsaydinUyuttum gozler fena bnim kipkirmizi gittim agladim sinirden ya bn onu yatinca hic rahatsiz etmem hic dusunmuyo
Bakalim gece yaticam uzaniyorum ya basliyor fokur fokur fokur yapmaya.. anlamadm neyn nesiNetten bak kuzum yada danismaya sor
Nuuuuuur urrrrrr urrrr rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrDolaniyo etrafimizda yankili yankili
Yok canim nerdee kapiyi kilitlesem nolurdu dusunemiyom sen yapsaydin nolurdu dedim diye neler dedi inanamiyorum varya yasadiklarimaKiyamam yaa biraz yardimci olsa ne var sanki.. kapiyi kitleyp yatsaydin
Nuuuuuur urrrrrr urrrr rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Empati yok iste biraz empati..Yok canim nerdee kapiyi kilitlesem nolurdu dusunemiyom sen yapsaydin nolurdu dedim diye neler dedi inanamiyorum varya yasadiklarima
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?