Canım acıyor geçecek mi bu günler

İnsan daha mutlu günlerden korkar mı

İnsan her seye adaptasyon sağlama uzerine yaratılmış, bu da geçecek. Gecmesine izin verin. Anlaşmalı bosanabildiginiz için cok şanslisiniz

Geçecek ben de çekişmeli surecteyim şükredin halinize anlaşmalı boşanma bir nimet bir de çekişmeli olsa virkeflikler iftiralar... Zaman herşeye deva geçecek kendinizi oyalayin sosyallesin spora başlayın psikoloji kitapları okuyun arkadaş aile vs vakit geçirin yalnız kalmayın hergun yürüyün koşun slov müzik vs dinlemeyin bu aralar evinizde değişiklik yapın imkan varsa eşyaları yenileyip Birlikte yaşadığıniz evden çıkın

Bazen acaba ben mi abartıyorum hissi geliyor ,hayallerimin yıkılışı aklıma geliyor
Yeni hayaller kurarsınız, gelecekteki daha huzurlu ve mutlu gunleri düşünün. boşanma kararini alırken kendinize sormussunuzdur mutlaka "Ben ne istiyorum?" diye, o soruya verdiginiz cevaba odaklanın. Her sey daha guzel olacak

Hiç öyle karamsar olmayın. Elbette zor kolay değil ama şöyle düşünün ya hayatınız hep bu şekilde geçseydi.. En azından bitecek ve siz yeniden bir hayata başlayacaksınız. Duygu kısmına takılmayın geçiyor elbette.

hayallerimin yıkılışı aklıma geliyor
O hayaller size ait, gerçekleştirecek olan da yine sizsiniz.
Geçiyor. Bende boşandığımın ilk senesi yerlerde anırarak ağladım. Ama geçti. İyi ki de boşanmışım. Uzlaşabilseydik zaten boşanmazdık.

Şuan boşanacağınız için boşlukta olabilirsiniz ama kötü bi giden evlilikte daha fazla zarar almamak için en iyi çözüm boşanmak zaman alacak ama toparlanmanız size daha iyi hissettirecektir... Hakkınızda hayırlısı olsun...

Bu hayatta her şey geçiyor her şeyin acısı dinliyor insanoğlu öyle yaratılmış ki ölümün bile acısı hafifliyor demek ki sizi hak etmemiş yoksa durduk yerde kimse yuvasını bozmak istemez sakın kendinizi suçlamayın bana bir psikolog demişti ki ayrılık ölüm bunlar eşit duygulardır yas sürecidir yasinizi yaşayın belki ailenize göstermek istemezsiniz ama bir psikologdan destek alın çok iyi gelecek ben dört kere bebeklerimi kaybettim kimseye bir şey yansıtmamaya çalışırken hasta oldum o söylemişti ve bana çok iyi gelmişti

Bende sizin gibiyim yalnız kaldıkça ağlıyorum bol bol dua edin.Rabbim hayırlısı ne ise sizi o yola koysun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…