canım acıyor.

ozgeoyku

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2011
1.141
927
Merhabalar ,

Sevgilimle 2 senelik bir ilişkimiz var ,kendisi çok ilgili bir insandır.Beni benden daha çok düşünen , değer veren insan ,kıskançtır.
Arada ufak tartışmalarımız oluyor. geçenlerde facede birini eklemiş , bende niye ekledim dedim farkında bile değilim telefondan giriyorum yanlşlıkla olmuştur ,bikaç defada bikaç erkeğe öyle istek göndermişti sonrasında hemen sildiydi .geçtiğimiz kasım ayında eski sevgilisinin akrabasını arattmış facede ,ben o zaman kim olduğunu bilmiyordum sorduğumda kim diye o zaman söylemişti.o zamanlarda brde kendi aramızda yüzük takmıştık
Aklımda olan konu olduğu için birini ekleyince ben bu akraba durumunu da söyledim unutmasaydın ne diye benimlesin diye.
Konu benim face durumuna geldi ben daha önceden yazılar felan yazardım eski sevgilimle ilgili geçmişe bakınca görünüyor tabi o zamanlarda silmek aklıma gelmemişti.tek tek onları hep silmiş profilimden ciğeri beş para etmeyen insan için o kadar şeyler yapmışsın bu kadar aptalsın işte!! dedi..sen bana ilgisizsin, ona yaptığının dörtde birini bana yapmıyorsun resim paylaşmıyorsun ikimizin berbaer ismi vardı o yapmıştı onuda sildiydim resim etiketlemeleinde akrabalar görür diye , onu da kattı o zamanlar akrabalar görmüyorda şimdi mi bende mi görürler çok katısın bana karşı ,güzel söz bile duyamıyorum bu benim zoruma gidiyor dedi , ben seni sevdiğimden ,aşık olduğumdan dolayı mı böylesin dedi.

Bana eski sevgilim ile ilgli aptalsın bu kadar demesi içimi yaktı resmen çok kötüüyüm bu yüzden soğk davranıyorum ona:KK43:arada aptal ,gerizekalı der ,sizin sevgilileriniz söylüyor mu ?ne yapıyorsunuz veya söylememesi için.

evelnincede eski sevgili konusu problem olmasın ??

Bir ilişkinin temeli saygıdır. Saygı yoksa sevgi zamanla tükenir unutmayın.
Hakkınızda hayırlısı olsun...

Doğru söylemis bence evet saygisizca olabilir ama ben hakverdim adam gibi adam olmayanin pesinde surunup 2 deger gordugu zaman kendini birsey sananlar ,seviliyorum diye umursamayanlar olarak
Az bile demiş hatta cocugun onca anlatmak istediginden bana apptaall deddddiiiii 'yi kesip icin ona yanmiş
Dogrulari duymak iyidir yanmasin

şakayla bile olsa çiftlerin birbirine aplat yada gerizekalı demesi bence hiç güzel bir durum değil. sizin bence burada anlattığınızdan daha önemli sorunlarınız var ilişkinizde.
herşey tamam ama bi eksik vardır hissi olur ya insanda onun gibi geldi bana. hakkınızda hayırlısı olsun ama ilişkinizi bir gözden geçirin bence.
nefes alın, zaman tanıyın kendinize. mutlaka netlik kazanır.

Ben açıkçası facede sevgiliyken foto atma isim değiştirme gümüş yüzükler takma olaylarına pek sıcak bakamiyorum. Bilmiyorum ama bana biraz itici gelmiştir hep böyle seyler. Bence bu kadar takilmayin böyle şeylere biraz güvenin birbirinize facede herkes bilmese de bi ilişki yürür.

bence biraz kıskanç olduğu için fevri davranmış büyütmüş olayı. alttan al çok büyük bir sorun değil her seven erkek kıskanır önemli olan sana devamlı böyle mi kaba mı yani sinirliyken

bence biraz kıskanç olduğu için fevri davranmış büyütmüş olayı. alttan al çok büyük bir sorun değil her seven erkek kıskanır önemli olan sana devamlı böyle mi kaba mı yani sinirliyken

İşte sadece çok snirlenince bu tarz konuşmalar oluyor kmi zaman gerçekten çok sabırlı da olabiliyor. bende alttan alamıyorum inanılmaz sinirliyimdr

sildiydi yazmışsın sürekli yazım yanlışı ben de çok yaparım ama bu çok gözüme battı :KK70:
yanlış anlama ama,sadece söylemeden geçemedim :)
bu facebook işi bir ömür bitmek tükenmek bilmez
ben kendi sözlümün facebookunu kapattırdım o gün bugündür rahatım
o isterse kendi hesabımıda kapatırım öyle gereksiz saçma bir oluşum
bunun dışında evet sana hakaret etmesine asla izin verme.
bunu alışkanlık haline getirirse çok sıkıntı yaşarsın.

Merhabalar ,

Sevgilimle 2 senelik bir ilişkimiz var ,kendisi çok ilgili bir insandır.Beni benden daha çok düşünen , değer veren insan ,kıskançtır.
Arada ufak tartışmalarımız oluyor. geçenlerde facede birini eklemiş , bende niye ekledim dedim farkında bile değilim telefondan giriyorum yanlşlıkla olmuştur ,bikaç defada bikaç erkeğe öyle istek göndermişti sonrasında hemen sildiydi .geçtiğimiz kasım ayında eski sevgilisinin akrabasını arattmış facede ,ben o zaman kim olduğunu bilmiyordum sorduğumda kim diye o zaman söylemişti.o zamanlarda brde kendi aramızda yüzük takmıştık
Aklımda olan konu olduğu için birini ekleyince ben bu akraba durumunu da söyledim unutmasaydın ne diye benimlesin diye.
Konu benim face durumuna geldi ben daha önceden yazılar felan yazardım eski sevgilimle ilgili geçmişe bakınca görünüyor tabi o zamanlarda silmek aklıma gelmemişti.tek tek onları hep silmiş profilimden ciğeri beş para etmeyen insan için o kadar şeyler yapmışsın bu kadar aptalsın işte!! dedi..sen bana ilgisizsin, ona yaptığının dörtde birini bana yapmıyorsun resim paylaşmıyorsun ikimizin berbaer ismi vardı o yapmıştı onuda sildiydim resim etiketlemeleinde akrabalar görür diye , onu da kattı o zamanlar akrabalar görmüyorda şimdi mi bende mi görürler çok katıın bana karşı ,güzel söz bile duyamıyorum bu benim zoruma gidiyor dedi , ben seni sevdiğimden ,aşık olduğumdan dolayı mı böylesin dedi.

Bana eski sevgilim ile ilgli aptalsın bu kadar demesi içimi yaktı resmen çok kötüüyüm bu yüzden soğk davranıyorum ona:KK43:arada aptal ,gerizekalı der ,sizin sevgilileriniz söylüyor mu ?ne yapıyorsunuz veya söylememesi için.

üzülerek okudum yazını canım. keşke ona bırakmadan sen silseydin ister istemez okuyunca etkilenmiştir. biz nişanlımla birbirimize salak gerizekalı falan deriz ama sadece şakalaşırken kızgınken ses bile yükseltmez. sevgi ve saygının dengesini iyi kurmak lazım. umarım çözersiniz ama sana hakaret etmesine izin verme lütfen ezdirme kendini!

Bence asıl problem senin kıskançlığım.. Adam senin kıskançlığına tepki olarak açığını yakalamış gibi geldi. Pek sağlıklı diyemeyiz.

yolun yarısındayım ama bende salak gerizekli gıbı cümlerle kullanan hemcinslerimide sevmem,erkek arkadaşıma hiç kabul etmem,yeğenlerım kardeşler kullanır salak diye çok fena uyarırım hiç anlamam,bırı demişti bana salak dıye şok olmuştum,ve tabikide uyardım saygı olsun aramızda dıye yıne tekrar etti görüşmedim,aslında çok önemli bir konu,ha sen hatalısın ayrı,ama salak falan kullanmayın bırbırınıze lütfen

arada aptal ,gerizekalı der ,sizin sevgilileriniz söylüyor mu ?ne yapıyorsunuz veya söylememesi için.

Böyle hitap etmenin şakası ya da sebebi olabilir mi?

Dünyanın en odun adamı bile sevdiği kadına saygı duyar, yanında kedi oluverir.

Sokakta hanzo diyeceğiniz tipleri bir de sevdikleri kadına kur yaparken görün hepsi birer beyefendi oluverirler mizaçları elverdiğince...

İlişkinizde sevgi, saygı problemi var.

Diğerleri tamamen detay, "şöyle dedi, böyle yaptı, yapmadı" vs.

İçinde hakaret olan beraberliklerde yaşanan sorunlara şaşırmak komik olur.

Daha da komiği kendi hitaplarına bakmadan "Bana karşı katısın, güzel sözler söylemiyorsun" demiş.

Güzel söz anlayışı "aptal, gerizekalı" demek herhalde, sizden de onları duymak istiyor galiba.

Değişik bir modelmiş erkek arkadaşınız. :KK12:

bana face msn şifrelerini verdi benimkileri de istedi bende verdiğim günün akşamı hepsini yo ettim sildim eskileri kurcaladım ayrıca etiketlenen resimleri bazılarının görmesini engelleyebilirsin hatta her şeyi çocuk değindiği konuda haklı ilgi istiyor biraz da kıskanmış . ama ifade biçimiyanlış aptal gerizekalı ne demek ya . ben olsa kızardım yani "ben artık bu sözlerini hakaret boyutunda algılıyor ve rahatsız oluyorum napayım yani çocuklukta saçma sapan şeyler insan eskiden mantıklı olamıyor yaş itibari duygu coşkusu seninde yok mu öyle salak günlüklerin küçükken yazdığın getir okuyup dalga geçeyim hoşuna gider mi der biraz da trip atardım " zaten sonra ciddiyetini görünce yanaşırdı konuyu kapatır ve telafi etmeye çalışırdı heralde

X