Annem babam erkek kardeşim anneannem dedem halam iki amcam üç dayım kuzenlerle arkadaşlarım depremde vefat etti ve kizlardesim iki ay önce kanserde n vefat ettuAllah rahmet eylesin ışıklar ıcınde uyusun inşllah... Kardeşinizdemi vefat etti
Cok lk aminnnnALLAH rahmet eylesin. Mekânı cennet olsun INŞAALLAH
Annem babam erkek kardeşim anneannem dedem halam iki amcam üç dayım kuzenlerle arkadaşlarım depremde vefat etti ve kizlardesim iki ay önce kanserde n vefat ettu
Ama siz beni çok aglattiniz simdiAllah rahmet eylesin
Bende bir anneyim ne olursa olsun çocuğumun çok mutlu olmasını isterdim kızımın güçlü olmasını oda öyle isterdi öyle olun size sarılıyorum anneniz gibi
Her cümlesi canımı yaktı mesajınızın, ama bu cümle canımı canımdan aldıve anneniz hayattaysa arayın kocaman sarilip opun.
Yok lütfen kıyamam bir anne olarak yazdım mutlu olun güçlü olun anneler bunu ister evlatları için hayatta herşey insan için sizde çok iyi bir anne olacaksınızAma siz beni çok aglattiniz simdi
Vazgecme bin kez ara. İnan açmas a bile anne yüreği mitlu olur. Vazgecme sonra çok aglarsinHer cümlesi canımı yaktı mesajınızın, ama bu cümle canımı canımdan aldıyaşarken gömdüm annemi, arayıp soramıyorum, sarılamıyorum, beni arayıp sormayacağına ve ben ararsam da açmayacağına, benimle bi daha konuşmayacağına dair büyük yeminler etti... korkuyorum... Vazgeçtim
Açarsa diye korkuyorum. Annem de dayanamıyor benim gibi, bu gün ettiği yeminlerden korkmasam, koşa koşa giderim, o da gelir... Ama korkuyorum yeminleri yüzünden başına bişey gelmesinden. Annemin canı 1 kez yanacağına, ben ömrüm boyunca hasretiyle yanayım razıyımVazgecme bin kez ara. İnan açmas a bile anne yüreği mitlu olur. Vazgecme sonra çok aglarsin
Peki simdi nasilsiniz ne durumdasinizYıllardır burada dertleri okurum yorum yazarım. Senin derdin dert mi ki benim derdim yanında misaliyim. Enkaz altında ailemi bulamadım ben. Belli mezarları bile yok çoklu mezar isimleri var. Niye bunu yasattin bana hayat diye soruyorum cevap yok. Universiteye girdim herkesi ailesi getirmiş beni arayan soran yok. Eşyaları m depremde gitmiş. Millet soruyor neden hep siyah tshirt giyiyorsun diye çünkü iki tshitum var yıka giy yıl geçiyor bilen yok. Üniversitede biriyle tanıştım benu ailesine götürdü annesi ailenle tanisal8m deyince kimsem yok. Kadın ne olduğu belirsiz deyip beni istememis o dönem. Ah annem sen olsaydin ona cevap verirdim biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?