Canim annemmm

nur35nur

Hayat kısa, kuşlar uçuyor...
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2012
7.006
14.211
498
Bugün benim annemin doğumgünü. Her yıl kardeşim ile Kutlarım ama bu yıl ikisi beraber ben yalnizim. 1999 yılında kaybettim annemi artık sesini hatırlamıyorum. Sadece resimleri var o pamuk tenini hatırlamıyorum. 16 yaşımda gitti... Cok guzel gözleri vardı mis gibi kokar di. Oturup saçlarımı tarar di. Ben eve gelene dek balkonda beni beklerdi. Tabağına 5 köfte koysa ben zaten tokum der bizim tabagimiza birer tane koyardi.
Özledim mi deli gibi özledim. Anneme bir kez sarılmak için herseyimi verirdim. Hayatta hiç kimse anne gibi olmazmis ateş düştüğü yeri yakarmis. Annem bağırarak söylemek isterdim bunu nolur hisset Seni çok seviyorum ❤ ve anneniz hayattaysa arayın kocaman sarilip opun.

Bugün Annem İçin meyveli pasta alıyorum ki o çok sevdiği için her yıl alırım bir kadın annesiyle geldi tatlı alıyorlar. Bin kez sorguladim millet annesiyle ama ben neden boyleyim neden hepsi gitti... en iyisi bir an önce uyumak galiba yoksa bu aksam bitmek bilmiyor

Zor olsada.. Hayatı dolu dolu yaşayın. Kendiniz için.. Anneniz için. Bir gün elbet ebedi huzurda hepimiz sevdiklerimize kavuşacağız.

Bende yaklaştığının farkındayım ve ne yapacağımı şaşırmış durumdayım Kaç sene daha benimle kalır bilmiyorum.
Allah size sabır versin.
Tek tesellim bir gün hepimiz yanlarında olacağız. Kişi sevdiği ile beraberdir

Allah rahmet eylesin ışıklar ıcınde uyusun inşllah... Kardeşinizdemi vefat etti

Allah rahmet eylesin ışıklar ıcınde uyusun inşllah... Kardeşinizdemi vefat etti
Annem babam erkek kardeşim anneannem dedem halam iki amcam üç dayım kuzenlerle arkadaşlarım depremde vefat etti ve kizlardesim iki ay önce kanserde n vefat ettu

Annem babam erkek kardeşim anneannem dedem halam iki amcam üç dayım kuzenlerle arkadaşlarım depremde vefat etti ve kizlardesim iki ay önce kanserde n vefat ettu

Allah yardımcınız olsun sabrını versın ınşallah

ve anneniz hayattaysa arayın kocaman sarilip opun.
Her cümlesi canımı yaktı mesajınızın, ama bu cümle canımı canımdan aldı yaşarken gömdüm annemi, arayıp soramıyorum, sarılamıyorum...
beni arayıp sormayacağına ve ben ararsam da açmayacağına, benimle bi daha konuşmayacağına dair büyük yeminler etti... korkuyorum... Vazgeçtim

Vazgecme bin kez ara. İnan açmas a bile anne yüreği mitlu olur. Vazgecme sonra çok aglarsin

Vazgecme bin kez ara. İnan açmas a bile anne yüreği mitlu olur. Vazgecme sonra çok aglarsin
Açarsa diye korkuyorum. Annem de dayanamıyor benim gibi, bu gün ettiği yeminlerden korkmasam, koşa koşa giderim, o da gelir... Ama korkuyorum yeminleri yüzünden başına bişey gelmesinden. Annemin canı 1 kez yanacağına, ben ömrüm boyunca hasretiyle yanayım razıyım

Yıllardır burada dertleri okurum yorum yazarım. Senin derdin dert mi ki benim derdim yanında misaliyim. Enkaz altında ailemi bulamadım ben. Belli mezarları bile yok çoklu mezar isimleri var. Niye bunu yasattin bana hayat diye soruyorum cevap yok. Universiteye girdim herkesi ailesi getirmiş beni arayan soran yok. Eşyaları m depremde gitmiş. Millet soruyor neden hep siyah tshirt giyiyorsun diye çünkü iki tshitum var yıka giy yıl geçiyor bilen yok. Üniversitede biriyle tanıştım benu ailesine götürdü annesi ailenle tanisal8m deyince kimsem yok. Kadın ne olduğu belirsiz deyip beni istememis o dönem. Ah annem sen olsaydin ona cevap verirdim biliyorum

Peki simdi nasilsiniz ne durumdasiniz
Çok zor evet ama hepimiz bir anda bize ayrilan sürenin sonuna gelecegiz tek isteğim evlatlarim yetişsin gelissin bana muhtacliklari olmasın. Bir evlat dunyaya getirmel çok zor ölümlü dünyada.
Yanlarina mutlaka gideceksiniz sabredin dua edin mezar olmasi şart mi ruhlari huzurlu olsun mezara gidiyoruz da ne görüyoruz sanki.

Allah rahmet eylesin. Yaşadıklarınız cidden çok çok çok zor. Fakat lütfen bırakmayın kendinizi. Herkesin yeri ayrı tabii ki fakat sanırım siz evliydiniz ve çocuğunuz vardı. Eşinizle durumunuz ne bilmiyorum ama çocuğunuz var. Kendinizi yalnız hissediyorsanız hissetmeyin. Bakın bir sürü insan var evsiz, yersiz, yurtsuz, annesiz, evlatsız, eşsiz...yapmayın lütfen. Sevdiğiniz herkes sizin yanınızda, enerjileri yanınızda. Böyle düşünün olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…