Canim annemmm

Eşimden ayrildim. Sağolsun kardesimin vefatinda çok destek oldu. Sevgilisi olmasına rağmen.. Kızım var İlkokula gidiyor. Babasına gitti bir süre onlarla. Insallaj iyi olacağım umarim

Babasını kaybetmiş biri olarak o acıyı iyi bilirim maalesef. Basın sagolsun kardesim. Mekani cennet olsun annenin insallah. Bende babamın sesini hatirlayamiyorum. Keske bir videosu olsaydı bari ama yok :(

Kaybettiğiniz herkesin mekanı cennet olsun inşallah. Üzülmeyin. Bu hayat geçici. Rabbim sizi onlarla cennette kavuştursun. Çok üzüldüm hikayenize. Umarım bundan sonra hayat hep yüzünüze Güler

Allah yardımcın olsun,onlar yattıkça evladına ve sana ömür versin.Yavruna sımsıkı sarıl ve güçlü olmaya çalış.Yavrun için de sen öyle değerlisin.Hepsinin mekanı cennet olsun.

Kaybettiğiniz herkesin mekanı cennet olsun inşallah. Üzülmeyin. Bu hayat geçici. Rabbim sizi onlarla cennette kavuştursun. Çok üzüldüm hikayenize. Umarım bundan sonra hayat hep yüzünüze Güler
Bir gün onlarla kavussam yeter sagolun❤

Eşimden ayrildim. Sağolsun kardesimin vefatinda çok destek oldu. Sevgilisi olmasına rağmen.. Kızım var İlkokula gidiyor. Babasına gitti bir süre onlarla. Insallaj iyi olacağım umarim
Bakın ne güzel eski eşiniz bile olabildiğince yanınızda olmaya çalışmış ki yapmayabilirdi. Kızınız da varmış. Babasıyla birlikte ama illa ki geri dönecek ❤️Yani Allah korusun başınıza bir iş gelse demek ki yardımcı olacak insanlar var çevrenizde. Bu ne kadar kıymetli biliyor musunuz? Özlersiniz çok normal. İnancınıza göre yapın ritüellerinizi. Emin olun onlar hisseder.

Bakın ne güzel eski eşiniz bile olabildiğince yanınızda olmaya çalışmış ki yapmayabilirdi. Kızınız da varmış. Babasıyla birlikte ama illa ki geri dönecek ❤Yani Allah korusun başınıza bir iş gelse demek ki yardımcı olacak insanlar var çevrenizde. Bu ne kadar kıymetli biliyor musunuz? Özlersiniz çok normal. İnancınıza göre yapın ritüellerinizi. Emin olun onlar hisseder.
Herşeyi yapmaya çalışıyorum Allahım kabul etsin sevgiler 💕

Bugün benim annemin doğumgünü. Her yıl kardeşim ile Kutlarım ama bu yıl ikisi beraber ben yalnizim. 1999 yılında kaybettim annemi artık sesini hatırlamıyorum. Sadece resimleri var o pamuk tenini hatırlamıyorum. 16 yaşımda gitti... Cok guzel gözleri vardı mis gibi kokar di. Oturup saçlarımı tarar di. Ben eve gelene dek balkonda beni beklerdi. Tabağına 5 köfte koysa ben zaten tokum der bizim tabagimiza birer tane koyardi.
Özledim mi deli gibi özledim. Anneme bir kez sarılmak için herseyimi verirdim. Hayatta hiç kimse anne gibi olmazmis ateş düştüğü yeri yakarmis. Annem bağırarak söylemek isterdim bunu nolur hisset Seni çok seviyorum ❤ ve anneniz hayattaysa arayın kocaman sarilip opun.
[/QUOTE
Yazinizi okurkene gercekten gözlerim doldu agaladim allah sabir verdinsin kücük yasta kaybetmeniu hele daha da zor hayat sizie sorunluluklar agir yükler yüklemistir annne demek hersey demek tarifsiz birsey ama nnelerinin kiymetini bilmeyen o kadar insan varki rabbim yarfimciniz olsun sabir versin insallah

Annem babam erkek kardeşim anneannem dedem halam iki amcam üç dayım kuzenlerle arkadaşlarım depremde vefat etti ve kizlardesim iki ay önce kanserde n vefat ettu
Rabbim hep yaninda olsun. Sana kocaman sarilmak istedim. Acin acimiz olsun kardesim. Rabbim sana ferahlik versin. Sevdiklerine de Allah Rahmet eylesin.

Annem babam erkek kardeşim anneannem dedem halam iki amcam üç dayım kuzenlerle arkadaşlarım depremde vefat etti ve kizlardesim iki ay önce kanserde n vefat ettu

Başınız sağolsun, çok üzgünüm.. siz çok güçlü bir kadın olmalısınız..

Güzel kadın gecen gece açtığın bir konudan dolayi bütün mesajlarini okudum nerdeyse. Senin kayiplarinin bir kismini yaşamış birisi olarak mevla yar ve yardimcin olsun demek istedim. Ben hayatta cok acı çeken insanlara rabbim aslında ne kadar cok seviyor gözüyle bakıyorum. Yaşadığın her üzüntü küçük büyük tüm günahlarının kefareti olsun insallh
Rabbim cennetinde hepinizi bir eylesin. Ayrıca tanimadan cok sevdigim bir üyesin😍

Ne kadar benzer şeyler yaşamışız. Ben de 1999 depremini yaşadım. Aile apartmanıydı. Annem, babam, kardeşim dahil apartmanımızda çok kayıp verdik; arkadaşlarımı, öğretmenlerimi saymıyorum bile. Ben de enkazdan çıktım. 16 yaşındaydım. Şimdi keşkelerimi, acılarımı anlatacak değilim, siz de biliyorsunuz, keşke bilmeseydiniz. Sarılmak istedim size, anlıyorum, biliyorum, insan nasıl böyle bir yükle yaşar, güçlü olmaya çalışırken o güçten bile bazen nasıl yılar, demek istedim. İnsan şaşıyor; ben bu kadar şeye rağmen nasıl hala hayattayım diye... Bazen bir anne babanın çocuğu olduğumu unutuyorum, inanır mısınız. Bakıyorum çevremde herkesin anne, babasıyla ilişkisi var. Hayat onlar için doğal akışında seyrediyor. Bense seslerini hatırlamıyorum. Sanki yoktan var olmuşum. Acılar geçmiyor ama insan hayatla oyalanmayı öğreniyor. Zamanın ve sevginin kıymetini öğreniyor. Bazı konularda içi çok acıyan bir insanım, diğer yandan ufacık şeylerle acayip mutlu olan bir insanım. Dün kızım öpücüklü annem diye sarıldı bana. Böğüre böğüre ağlamak istedim; hem bu büyük şansıma, hem şansızlığıma. Annemle babam da tanısaydı yavrularımı. Arada böğüre böğüre ağlayabiliriz, sakıncası yok, sonra kaldığımız yerden yaşamaya devam. Öyle işte... Yalnız değilsiniz. Birilerine bir şeyler anlatmak, muhabbete ortadan dalmak, neden diye sorulmadan dinlenilmek isterseniz, acılarınızı yaşayıp, bilen birine ihtiyacınız olursa ben buradayım, dinlerim sizi.

Ne kadar benzer şeyler yaşamışız. Ben de 1999 depremini yaşadım. Aile apartmanıydı. Annem, babam, kardeşim dahil apartmanımızda çok kayıp verdik; arkadaşlarımı, öğretmenlerimi saymıyorum bile. Ben de enkazdan çıktım. 16 yaşındaydım. Şimdi keşkelerimi, acılarımı anlatacak değilim, siz de biliyorsunuz, keşke bilmeseydiniz. Sarılmak istedim size, anlıyorum, biliyorum, insan nasıl böyle bir yükle yaşar, güçlü olmaya çalışırken o güçten bile bazen nasıl yılar, demek istedim. İnsan şaşıyor; ben bu kadar şeye rağmen nasıl hala hayattayım diye... Bazen bir anne babanın çocuğu olduğumu unutuyorum, inanır mısınız. Bakıyorum çevremde herkesin anne, babasıyla ilişkisi var. Hayat onlar için doğal akışında seyrediyor. Bense seslerini hatırlamıyorum. Sanki yoktan var olmuşum. Acılar geçmiyor ama insan hayatla oyalanmayı öğreniyor. Zamanın ve sevginin kıymetini öğreniyor. Bazı konularda içi çok acıyan bir insanım, diğer yandan ufacık şeylerle acayip mutlu olan bir insanım. Dün kızım öpücüklü annem diye sarıldı bana. Böğüre böğüre ağlamak istedim; hem bu büyük şansıma, hem şansızlığıma. Annemle babam da tanısaydı yavrularımı. Arada böğüre böğüre ağlayabiliriz, sakıncası yok, sonra kaldığımız yerden yaşamaya devam. Öyle işte... Yalnız değilsiniz. Birilerine bir şeyler anlatmak, muhabbete ortadan dalmak, neden diye sorulmadan dinlenilmek isterseniz, acılarınızı yaşayıp, bilen birine ihtiyacınız olursa ben buradayım, dinlerim sizi.
Galiba en iyi siz anlsrsiniz beni. Yillsrdir o kadar guclu oldum ki ksrdesimi kaybedince dagildimm. Hayat devam ediyor da sen ben icin cok zor devam ediyor bilirsin.
Kalbim seninle bil istedim...

Güzel kadın gecen gece açtığın bir konudan dolayi bütün mesajlarini okudum nerdeyse. Senin kayiplarinin bir kismini yaşamış birisi olarak mevla yar ve yardimcin olsun demek istedim. Ben hayatta cok acı çeken insanlara rabbim aslında ne kadar cok seviyor gözüyle bakıyorum. Yaşadığın her üzüntü küçük büyük tüm günahlarının kefareti olsun insallh
Rabbim cennetinde hepinizi bir eylesin. Ayrıca tanimadan cok sevdigim bir üyesin😍
Cok tstlisiniz cok tesekkur ederim

Back
X