canım çalışmak istemiyo!!!

sirenamelita

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2010
262
2
46
İstanbul
işlerim yığıldı masamın üstü savaş alanı gibi sürekli herşeyi erteliyorum hiç bişey yapasım yok çok bunaldım herhangi bi neden de yok nasıl bi psikoloji bu anlayamıyorum çookk bunaldım çooookk nasıl sıyrılıcam ben bu psikolojiden yardım kızlar

sımdı bu sıteden bıraz uzaklasıyorrr işlerını bıtırp sona bıze donuyorsun..

onları yaparken guzel seyler dusun mesela en mutlu anlarını...

sımdı bu sıteden bıraz uzaklasıyorrr işlerını bıtırp sona bıze donuyorsun..

onları yaparken guzel seyler dusun mesela en mutlu anlarını...

işte o olmuyo kafamı çevirip masaya göz ucuyla bile bakmak istemiyorum keşke çalışma enerjisi içecek gibi bişey olsa onu içip çalışma isteğim artsa

bende de var bugun o ruh hali... halbuki o kadar çok işim varki... en iyisi ajandama not almak ve yaptıktan sonra işaretlemek... yoksa pc bana bakıyor ben pcye olacak gibi değil.

önce çalışma ortamınızı düzenleyin. yapacak işlerinizi bir sıraya koyun. işleri gruplandırırsanız grup grup bitirir ve daha az sıkılırsınız.
böyle dağlar gibi önünüzde yığılmışken gözünüz korkuyordur.
kısa molalar vererek çalışın. çalıştığınız anda başka şeylerin dikkatinizi dağıtmasına izin vermeyin..

çalışmayan birinden ancak bu kadar tavsiye çıkıyor

bende yoruldum çalışmaktan.. yıllardır çalış çalış
evde yan gelip tv izlemeyi özledim ama nerdeeee .
böyle düşündüğüm zaman işler hiç bitmiyor yığılıp kalıyor yanlışlar artıyor
çalışmak zorundayım işimi çook seviyorum deyip kandırıveriyorum kendimi
züğürt tesellisi işte :87:

Bekleyen iş üzerimde ağırlık yaptığı için ben gelir gelmez hallediyorum.
En azından öğlene kadar düzenlenmiş oluyor, masam düzenli olunca içim daha rahat.
Sende bunu alışkanlık haline getir.
Bugünden ertesi günün yapılacaklar listesini oluştur.
Yarın gelir gelmez hallet, beklettikçe çoğalır doğal olarak zor gelir..
Bekletmemeye bak.. Bunaldığını düşünüyorsan izin alma şansın varsa bir kaç gün değişik bir yerlere git, gerçekten iyi geliyor.

izin alma şansı varsa tabi..yerime bakan olmadığı için 3,5 senedir izinsiz çalışıyorum ben
konu sahibi kızacak şimdi yalnız değilsin canım üzülme yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…