- Konu Sahibi didempolat
-
çok klas duruyor didemcim
hepsi çok güzel didemcim güle güle kullan.
Bornoz takımı nı düşünüyorum kullanırmıyız die o kadar parar verip alıyoruz.inşallah kullanırız da değer verdiğimiz paraya.bardak takımını neden iki tane düşünüyosun günlük kullanım için set almamıza gerek varmı :26::26: Ben almadım da
Elinde fazladan yokmuymuş didemcim[/QUOTE
aksam sorarım senın ıcın canm merak etme :) varsa hemen sana da alırım ben :)
bornoza fazla para vermedım canım oyuzden ozdılek felan almadım 100 tlye aldım canm :) bende hıc kullanmadım nısanlım alalım ya bende kullanmadım kullanırız dedı oyuzden aldık ıcınde hamam setı de var ayrı olarak mısafır havlumda var bı tane bas bıtane hamam :)
Elinde fazladan yokmuymuş didemcim[/QUOTE
aksam sorarım senın ıcın canm merak etme :) varsa hemen sana da alırım ben :)
bornoza fazla para vermedım canım oyuzden ozdılek felan almadım 100 tlye aldım canm :) bende hıc kullanmadım nısanlım alalım ya bende kullanmadım kullanırız dedı oyuzden aldık ıcınde hamam setı de var ayrı olarak mısafır havlumda var bı tane bas bıtane hamam :)
Hemen al kuzum yarın gelirim almaya hemen vallaValla nişanlım da çok istiyor bornoz inatla kullanırız diyor ama ben hiç zannetmiyorum
Hemen al kuzum yarın gelirim almaya hemen vallaValla nişanlım da çok istiyor bornoz inatla kullanırız diyor ama ben hiç zannetmiyorum
solemezmıyım annemı aradım sorcak sımdı ona yarın haber verırım ben sana :)
heveslenıyolar ıste canım ne olsun olsun kullanalım bızde evımız balkonlu olursa ıyı olur kurutuz ama olmassa yandık :)
solemezmıyım annemı aradım sorcak sımdı ona yarın haber verırım ben sana :)
heveslenıyolar ıste canım ne olsun olsun kullanalım bızde evımız balkonlu olursa ıyı olur kurutuz ama olmassa yandık :)
Valla balkon filan hiç farketmez ben kullanmam büyük ihtimal banyodan sonra giyicem salaş bişeler atcam kendimi yatağa en büyük zevkimannem almış bi tane bornoz takımı ben hiç bakmıyorum bile bi tane yeter diyorum duruma göre bakcez artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?