canım ceyızlerım :)dıdemın ceyızlerı....

annelerinizin aklına girin kızlar bende resim çekerken yakalandım anne teyzemlere yengeme göstericem dedim şimdi kendi soruyor bunun da resmini çekicen mi diye

Hayırlı olsun. Güle güle kullanın çeyizlerinizi inşallah. Allah tamamına erdirsin :)

fırınımız aynııı ama benim gri tüm eşyalarım beyaz değil
rabbim sağlıkla kullanmayı nasip etsin inşallah herşeyin de çok güzel önemli olan sağlık mutluluk

Hepsi çok güzel didemcim güle güle kullan.

Bornoz takımı nı düşünüyorum kullanırmıyız die o kadar parar verip alıyoruz.İnşallah kullanırız da değer verdiğimiz paraya.Bardak takımını neden iki tane düşünüyosun günlük kullanım için set almamıza gerek varmı :26::26: ben almadım da

canım bende ole dusunmuyodum bı arkasımın esı karacanın fabrıkasında calısyo ıkı tane partı malı getrmıs elınde varmıs annemde alalım dedı uyguna alcam yane :)50 tl ye :)

Son düzenleme:
kızlar ben bornozu şu anda da kullanıyorum evlenince de kullanacam eminim. 2 takım aldım o yüzden tavsiye ederim.Özellikle kışın çok kullanışlı oluyor

karacalardan bende istiyorum kargo neyin veririm sıkıntı yok

didem satışa çıkarsaydın kuzum 100 e bilem satılırdı o bardaklar
çiçek bornoza bakcaz artık evde pek kullanamadım ben kardeş filan var erkek alışmadım hiç o yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…