- Konu Sahibi didempolat
-
kızlar ben bornozu şu anda da kullanıyorum evlenince de kullanacam eminim. 2 takım aldım o yüzdentavsiye ederim.Özellikle kışın çok kullanışlı oluyor
karacalardan bende istiyorumkargo neyin veririm sıkıntı yok
didem satışa çıkarsaydın kuzum 100 e bilem satılırdı o bardaklar
çiçek bornoza bakcaz artık evde pek kullanamadım ben kardeş filan var erkek alışmadım hiç o yüzden
al bakalım maaş aldığınız nasıl belli bişeyler alınmaya başladımı bilinki maaş alınmış
hehe haklısın valla :)aslında almasam daha ıyı olur cunku annem benı o terlıklerle dovebılır cunku yer kalmadı :)
aynen cıcegım bende goremıyorm hıc kalmıyo ya :)neyse bu ay gun bende ama oda gıtcek:2::2::2::2:
:) bende güne giricem
Canım bu ay en en ennnnnnnnn sıkışık olduğum ay, bir kurtulsam şu mayıstan...
Haziranda daha rahatım Allahın izniyle.. Temmuzda maaşa zam var akmasa da damlar..
borçlar azalıyor yavaş yavaş çok şükür..
Maaşı bende göremiyorum ama insan psikolojik olarak rahatlıyor birşeyler alma gereği duyuyorkadın milleti işte
Hepsi birbirinden güzel çoook güzeeler inş. güzel günlerde eskitirsiniz. Çook beğendim[/QUOTE
cok tesekkuederım canım saol:)
saol canm benım cok tesekkur ederım ...beyaz alamadık ıcımde kaldı nısanlım ıstemedı ya...bunlarda toz olmaz napım calısıyrm begendım ama :)Mobilyalarını ve beyaz eşyalarını güle güle kullan didemcim çok güzel görünüyor hepside..
Yemek odası ve Yatak odası takımların benimde beğendiğim takımlar :)
Koltuk takımıda bence çok güzel olmuş...
Çok Güzel seçim
Mutlulukla almak ve kullanmak nasip olsunn cnm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?