Canım çok acıyor...lütfen okuyun yardımcı olursanız sevinirim...

Belki zaman alacak anlaması ama merak etme anlayacak değerini ve emin ol tersine dönecek herşey neler kaybetiğini görmesine izin ver

neler kaybettiğinii...o beni yavaş yavaş kaybedecek tabi bu onun için hala bi anlam ifade ediyorsa..
....benim saplantılı hislerimi oda yaşasın inşalllah:)..neler kaybettiğini anlıcak bigün ama ben bugünn onu böle deli gibi severken kıymetimi bilmedi yaa nediyim...

hiç iyi şeyler sezmedim hem iddia borcu cok sacma hemde sana söylediği bazı cümlelerden anladım ki baskası var canım ! ''diyelim ki ben seni sevmiyorum istemiyorum değermi bu kadar kendini üzmeye '' demiş adam sana burda alttan alttan senin üzülmeni istemio seni o psikolojiye alıstırıo nie cünkü vicdan yapıo bi yerde.. bence hiç arkana bakma bırak ne hali varsa görsün kendine değer ver ilk önce o kim ki ya unutursun zamanla bende ayrılalı 2 bucuk ay oldu beraber unuturuz.. bak hem aynı seyleri yaşayan biri var burda sana destek verio görüosn ki unutuluyo...

Umarım kötü senaryolar kuruyoruzdur umarım sadece maddi sıkıntılarıdır bu şekilde davrandıran onu.. kimsenin aldatılma duygusunu yaşamasını istemem gerçekten çok kötü ama unutulmayacak birşey değil, zamanla sindiriyor insan, kendini yargılamayı bırakıyor zamanla.. tek sorun bu erkeklerin korkaklıkları! varsa başkası çık karşısına ben başkasına aşığım yada başkasından hoşlanıyorum de.. Ama yok!!! Nerde onlarda o cesaret!!

canım bende aynı dedğin gibi inanmadım zaten.o böyle söyledi ya diyelim ben seni sevmiyorum,istemiyorum değermi bukadar üzülmeye diye bunu söledi ya ben böle bişey demedim hemen ardından yok tabiki böle bişey misalini sölüyorum değmiceğini,deli gibi aşık olsanda dünyanın en iyi insanı olsada değmiceğini sölüyorum dedi.benim üzülmemi istemiyor zaten canım yavaş yavaş alışıyorum yokluğuna biliosmun..beni okadar yalnız bıraktıkiii..
ben dün akşam konuşurken seninle nerde olursa yaşarım parada pulda gözüm yok dedim ya amaaaaannnnn işteee...
canım içimde kalmasın diye kendime de ona da bu zamanı verdim bakalım kendi aklımda bitircem önce zaten hiç bişey gizli kalmaz eğer aldatıyosada kendi aldanacak bigün farkında değil.
ama dün akşamdan bu yana daha iyiyim burda sizlerle dertleşmek vakit geçirmek,tüm yönleriyle sıkıntılarımı anlatmak öyle iyi geldi ki iyiki varsınız kızlar gerçekten..
sinemcim onlar bizii kaybettiklerine çok pişman olurlar elbet ama biiz mumla arasalar artık yok olmuş oluruz..

benim ilişkim uzak olduğu imkansız gördüğüm için btti. hersey mükemmeldi sözde kader bizi tanıstırdı diyoduk herseyimiz aynı birbirimiz içindik. ama ne oldu.. ailesi karsı cıktı ya o kız yada okuluna bak adam ol bise bak bisi doyur neymiş durumları kötüymüş ,bizim de kötü ama napalım. beyfendi babasıyla tartıstığı bi gün hiç msj atmadı aksama kadar bende olayı bilmeden ağır seyler yasdım haber alamayınca ve bianda bitti ! nie cünkü o yapamazdı ya düşünüodu o gün nasıl ayrılcam die diğer türlü özgürlüğünden olurdu. ama ben bilmeden erken davranmıs olup bitirmiş oldum. 1 ay sonra köpek gibi bin pişman geldi cok ama cooookk düşündüm ve son umut barıstık daha yarım saat olmadan ben yokken ne yaptığını kontrol ediyodum ki face ine sevmediğim uyuz olduğum kızlrı eklemiş onu görünce tekrar güvenim kırıldı ve incelliği yerden koptu ipler. 2 bucuk aydır ayrıyız unutmalıyım tamamen biliyorum zamanla gecicek. nefret ediyorum bazende acaba suc bende mi diye sorguluyorum kendimi benmi hata yaptım diyorum. sorularmın cevabı yok bilemezdim aldatıomu napıo ne edio orda nede olsa yanında değildim. zor yaa uzak ilişki çok zor.. şimdi aşktan filan uzak durmak istiyorum basen sıcak bi söz sevgiyi arasamda korkuyorum ilişkiden acı aşkın diğer yüzü...

Vee bana da gidenin arkasından ağlama bu ben bile olsam dmeişti durduk yere.. nasıl sinirlenmiştim nie öle sölüyosun dedim ölesine dedi.. erkekler verio saten mesajı canım ya neyseki giden ben oldum salla ya o bitiricek nede olsa sen erken davran derim ben.

canım inşallah sadece maddi sıkıntılardır o zaman yine anlayabilirim.ama işte başkası varsa ''hiç kimse bunu haketmez aldatılmayı'' diyen insan beni aldatmışsa yada hala devam ediyorsa işte bu çok ağır olur.hani kendimi hazırlıyorum falan ama yinede direkt öğrenmek çok başka..
ben ona başkası varsa söle diye çok fırsat tanıdım çokk iki lafın başı buydu.söle bişey olmucak çekilip gidicem sadece hatta o kızı bulmam bile yani korkun buysa ona bişey söleyeceğimse yapmam bu konuda güven bana,sen yeterki dürüstçe söle başkası varsa diye.......
neden bu kadar korkaklar anlamıyorum..bunu sölemek neden bukadar zor gelio bunlara..
zamanla bütün herşey geçecek elbetde işte zaman...bizdede biterse canım ki öle acı bi şekilde biterse mecbur atlatıcaz yapcak bişi yok..hayırlısı bölelymiş dicez canım..

Herşeyin kötüsüne hazırlaki kendini birden karşına çıktığında yalpalama, dimdik durup dönüp arkana yoluna devam et.. İnşallah kişisel sorunları vardır sadece insanın sıkıntıları varken bazen uzaklaşmak istiyor herkesten,herşeyden kabuğuna çekilmek istiyor umarım senin erkek arkadaşında bu konumdadır. En kötü senaryodayız şu anda.. Ben yaşadım yada bir başkası yaşadı diye gelişmesi aynı olan bu olayın sonucu aynı olacak diye birşey yok sen sadece hayatını oturtmaya bak en sevdiğin şeyleri yap ve kendini güçlendirip dahada güzelleştirki karşısına geçtiğinde seni gördüğünde ben ne yaptım desin

Hepimizin hayatında var sanırım acı kırıntıları olay farklıda olsa en iyisini yapmışsın bitirmekle yoksa hayat boyu üzülecektin..
Ama aşktan uzak durma yanlış bir insan yüzünden aşka küsme belki son olmayacak bu canın acısı ama aşk güzel bu duygudan mahrum bırakma kendini inan bana unutacaksın acılarını karşına çıktığında aşk..

uzaktan ilişki yürütmek hakkaten de çok zor canım özellikle de yük senin omuzundaysa.genelde biz yükleniyoruz bunu.onalr hep rahatlar çünkü kız seviyor kız bırakmaz...
sinemcim seviyormuşki çok geçmeden gelmiş ayağına..sevildiğini hissetmişsin en azından.ama bunu hissedememk çok daha kötü umarım bende hissedrim bigün.
bende bide şu var şimdi 27 yaşındayım.ve yani bişeyler için çok geç kaldığımı düşünüyorum.evlilik,çocuk..vs.bu saatten sonra karşıma kim çıkacak mantığıyla hareket ettim hep.ondan başkası olmaz mantığyla.
bide canım şunda ben suçlumuyum hep kendimi bu konuda eleştiriyorum:
o bana ilk tanıştığımzda bir yıl boyunca hadi evlenelim evlenmicezmi deyip durdu.bende sevgiisnden çok eminim ya birazdaha tanıyalım birbirmizi dedim.yani o 1-1,5 yıldan sonra ne zaman evlenelim dese hazırdım ki laf arasında bazen dedi tamam evlenelim dedim.
yani onu ilk başta kabul etmememi bahane gösterio.senin yüzünden oldu diye.ben nekadar suçluyum burda bilmiyorum ama pişman da olmuştum o ilk bnei suçlamaya başaldığında.2 yıldan bu yana ben ne zaman dese hazırdıım onla evlenmeye..

Yaşın büyük değl canım saçmalama:) bende 26 yaşındayım.Hem seninde ayağına gelecek merak etme Düşünsene evlenseydinde bunlaır yaşasaydın daha kötü dönmesi ayrılmak için bu kadar düşünürken boşanmak ne kadar sancılı bir dönemdir kimbilir..Kendinde suç aramaktan vazgeç lütfen sen doğrusunu yapmışsın evlilik öyle kolay alınacak bir karar değilki.. Hem madem çok seviyordu çoık istiyordu evlenmeyi neden şimdi bu uzaklık? Neden sensin deyip işin içinden çıkacak beyimiz oh ne ala!! Başını dik tut suçlu falan değilsin sen.. Konuştunuz mu hiç bugün?

canım en uç noktasına kadar düşündüm yani aldatılmak:)
bundan daha kötüsü olamaz ya zaten..umarım değildir de:)
''kendimi güçlendirip güzelleştirmek...''bunu sevdim çookk iyi görünmeliyim
zayıf çökmüş,yüzü gözü sararmış bi kız değil çok güzel bi insan görmeli dimi:)))
kiii o zaman beni bıraksa bile aklında hep öle kaliyim:)
çok güzel moral oluyosun canım, çok saol...

bugün hiç konuşmadık canım arıcağını da sanmıyorum.alıştım artık biliomsun birgün boyunca onsuz durabiliyorum bu bile büyük gelişme:)acılar olgunlaştırmış ya insanı hakakten sabretmeyi olgunluğu öğreniyosun:)a.s
ben aslında gayet mantıklı davrandığımı düşünüyorum hani 1-1,5 yıl dan sonra n ezaman yüzük alsa evt derdim yani.ama o bunu yapmadı.beni suçladı sen beni reddetmeseydin biz evli olcaktık diye.ben okadar emindim ki onun sevgisinden yani benden başkasıyla evlenmezdi.işte o beni suçladıkça ben keşke kabul etseydim ozamanlar nasıl pişman oluyodum.halbuki seven insan 3 yılda pes edermi hiç.
bak bigün neoldu.bu maç yaparken ayağını, dizini sakatlamış.geçen nisan ayında oluo bu.
akşam işte saat 9 gibi aradı nasıl ağlıyo benim dizim çıktı ben sakat kalcam sen benle evlenmezsin diye.bende tamam bak neoldu bi anlat dedim.anlattı işte bende şuanda acısı çok yeni ama geçecek biraz sabret hastaneye falan git deim neyse gitti bağlarda bi zedelenme olmuş.sonra ertesi gün konuşuyoruz nasıl hıçkıra hıçkıra ağlıyor sen benle evlenmezsin diye.bende en sonunda dedim bak ben seni seviyorum ve seninle her durumda evlenirim diye.bu sadece bi örnekti benim onu bırakma ihtiamlimi bile düşünmemesini sağlıcak bi örnek.

Farketmeden burda ne güzel bir cümle kurmuşsun farkettin mi? Fiziksel acılar değil sadece zamanla geçen içimizdeki aıcda geçiyor işte zamanla aklına bile gelmiyor yaşadığın onca şey Candan Erçetin'in bi parçası var hatırlıyor musun bilmiyorum ama yazmak istedim sana çok güzel bir parça

sen , hey sen
en son giden sen
sen olmayacaksın bana güven istersen

ne canım böyle taşıp coşacak
ne bu mevsim hep kış kalacak
yeniden bulacak birini bu kalp bulacak
o da gitse son olmayacak bana güven istersen

aynı deftere , aynı deftere isimler yazacak ellerim
yanınıza sevgililer , yeni sevgililer seçecek geceler bilirim
zor gelecek, çok zor gelecek bazen dostlarım bile
en son sevdiğin inan ben olmayacağım bana güven

yaz ortasında için bir anda ürperecek
bir gülecek bir küseceksin ama geçecek
aşk kendini, aşk bizleri zar zor temize çekecek
senin de boynu bükük bir defterin olacak birgün
bana güven...

canım googleye yazdım da dinledim şarkıyı hatta dinliyorum:)teşekkürler..
candan erçetini zaten seviyorumm bu şakıyı neden hatırlamadım..çok güzel anlamlı...
geçecekk her acı gibi buda geçecekk.......

Evet geçecek canım bir güleceksin bir küseceksin ama geçecekolumunekankayizsmile

sabır canım bakım yapmaya baslıyorsun hemen
bakım topıklerını gez
stresten sacın felanda dokulur
yuzune cıldıne bakım yap
azcık aksamları arkadaslarınla takıl
yenı gruplarla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…