Canım çok acıyor...lütfen okuyun yardımcı olursanız sevinirim...

canım bi müddet sen hiç arama hatta,aradığı zaman meşgule ver....
anladığım kadarıyla varlığına çok alışmış hatta bunalmış...
bi süre hayatından çıkmış gibi yap,emin ol seviyorsa boşluğunu hemen hisseder,arar...
bu arada sende kafanı dağıtmaya çalış,arkadaşlarınla vakit geçir,sinemaya,spora git...gezilere katıl...en kötüsü bi iş çıkışında çarşı pazar gez...aradığında meşgule ver eğer ısrarla ararsa,hayatına onsuzda devam edebildiğini somut olarak göster...

eger bitecekse zaten bitecek ve sen bunu kendini yipratarak veya kendine böylesine zarar vererek durduramazsin...su anki halin gecici bir durum,kendini üzdügüne ilerde pisman bile olacaksin hakketmeyene degmezzzzzzz....evet asiksin seviyorsun ama onsuzda yasayabilirsin emin ol,bence kendine bir dur desen iyi olur,degerini gencligini düsün,bir ask biter baska gelir vallahi takma kafana degmez..

sevgilinin tavırları oldukça çirkin...sana bu şekilde davranmasının sebebi her ne halt ise de bu şekilde davranılmayı haketmiyorsun...bana bu şekilde kaba davranan birini bırak özlemeyi bir daha aramazdım...yok efendim kendi başına nerden karar veriyorsun gelmelere...yok eğitime gidecem...cehennnem olsun gitsin....insan sevgilisini geleceğini duysa sevincinden havalara uçar..gerçekten eğitime gidecekse de bu sefer de üzülmesi lazımdı seni göremeyecek diye...erkekler istediler mi işleine geldimi herşeye en yoğunanlarında bile vakit bulabiliyorlar...bıraksın bu bahaneleri...iyi bir tekmeyi hak ediyor...o yüzden kendine gelmeye çalış...senin üzülmelerini hiç önemsemeyen biri için ağlama...defolsun gitsin...

canım çok zor olsada kendimi ilgisiz gibi göstermeye çalışıyorum son günlerde.ama o bunu kendi isteği ile olmuş bişey oarak görüyo.yani o bana beni bunaltıyosun dediği için ben öle yapıyorum sanıo.oda günde sadece 1 kere arıyo.ondada iyi konuşmaya çalışıyorum yani tamamen benden uzaklaşmasın diye.:gitme:istediği bu zaman beni nekadar yaralıyo Allahım içime atıyorum hep onu kaybetmemek için.((

canım alsında bu süre içerisinde onun olumsuz taraflarını göremeye çalışıyorum görüyorum da ama kahretsinkii soğuma olmuo aşk böle bişi galiba..keşke kendimi üzdüğüm için biran önce pişman olsam gerçekten çok ama çok mutsuzum..:gitme:

tecrübeyle sabit kaçan kovalanır.üzerine düşersen hepten uzaklasır inan bana.ağırdan al sende onun gibi davran durup bakacakkı pesinden gelmiyosun afallayıp ne oluyor diye merak edecek ve o seni aramaya baslayacaktır.ama tavırlı veya üzgün davranma konustuğnuzda gayet normal konus hersey yolunda gibi davran.inan en fazla iki haftada şok olacaktır ve o senin üstüne düşecek

üzerine sakın düşme bırak hep o arasın sorsun seni..
ama iş mantığı geçmiş sen körkütük denen durumdasın şu an..
fikrimi söylemek istiyorum...
en mantıklısı ayrılmak,ne zamana kadar böyle yıpratablirsin ki kendini,
allah korusun ciddi bi hastalığa bile yakalanabilirsin böyle saplantı haline getirirsen..
biliyorsunuz ki stres vücudun,sağlığın en büyük düşmanı...
en mantıklısı ayrılmanız
hakkınızda daha hayırlı biri vardır belki...
bi kaç ay ağlarsın unutur gidersin...bizler neleri unutmadık kii,ohh iyi ki de unutmuşum derim hep..
bence sende diyebilirsin...

bi kaç gündür bişey yazılmamış takip ediyordum bu topiği inşallah sizin için herşey yoluna girmiştir de ondan yazmıyorsunuzdur.. :Saruboceq:

işte böyle erkeklerden nefret ediyorum adi adam madem öyle bir b..k yiyeceksin o kızı orda ne diye üzüyorsun erkek gibi ayrıl s....tir git ondan sonra kimle ne yapıyorsan yap.biz kızlar böyle salağız işte adam aramaz sormaz ilgilenmez bizde saf saf acaba başına bi iş mi geldi bi sorunu mu var.bilmem ne deriz ama kötülük yapacağı hiç aklımıza gelmez.rabbim böyle erkek müsveddelerini,seviyormuş gibi yapıp insanın kalbiyle oynayanları yalan söyleyenleri iflah etmesin..

canım bugün 3.gün oldu aramıyo en son cuma konuştuk..oda 3-4 daka..ben böle sizinde dediğiniz gibi herşey yolundaymış gibi iyi konuştum onla oda iyi gibiydi..ama bugün oldu bikere bile aramadı..ikimizde aynı saatte işe gittiğimizden 3 yıldır telefonla ben uyandırıyodum onu..hala da öle bu sabah uyandırdım gene(napim vicdanım rahat etmedi bi dedim kaç gündür aramıyo bırak uyandırma sonrada dedim ben üstüme düşeni yapimde varsın o vicdansız olsun deim.gitme:

canım üzerine düşmüyorum ama onun arayıp sormasını beklerken ya bikere arıyo yada hiiiççç...biz neleri unutmadııkkii demişsin keşke bigün bende böle diyebilsem..ama öncelikle bugünü nasıl sağlıklı atlatcam onun üstesinden gelmem gerekiyor..bütün benliğimi kaplamış durumda..mesela patates kızartim yiyim diyorum sonrada onu patates kızartmasını nekadar çok sevdiği gelio aklıma..başlıyorum yeniden ağlamaya en başa sarıyorummgitme:

bi kaç gündür bişey yazılmamış takip ediyordum bu topiği inşallah sizin için herşey yoluna girmiştir de ondan yazmıyorsunuzdur.. :Saruboceq:

canımm çok teşekküre ederim ilgin için..kaç gündür bişey yazmıyorumm çünkü artık bende takat kalmadı..ne diyeceğimi nasıl davranacağımı bilemez oldum.hiç bi gelişme yok iyiye değil daha kötüye gidio.üç gündür aramadı hiç.sesimi duymadan uyyamayan adam..okadar zoruma gidioki bunlar ben naptım bunları hakedecek diye..2 aydır güzel bi yemeğe uykuya hasretim ya..beni görenler nolmuş sana diolar.(hakkımızda hayırlsıı tabi ama bilmiyorum ya bu belirsizlik öldürcek beni..sonum olcak galiba..

allah korusun canım sakın öyle düşünme bende 4 yıllık sevgilimden ayrıldım ilgisizlikleri kırmaları herşeyine rağmen sevdim devam ettim.bana evlilik bekleme benden dedi sürekli mesaj atan adam soran adam son aylarda sormaz oldu ben sormasam ayrılalım demiştim ta geçen sene ayaklarımı öptü beni bırakma diye yalvardı kıyamadım bırakamadım.ne oldu bu yıl oldu yine aynı daha beter hatta sanki bana ayrılalım dedirtmek için uğraştı ben ayrılalım deyincede en doğrusu bu zaten anlaşamıyorduk kavga ediyorduk farklı düşünüyorduk mezhep meseleleri vardı dedi.lan dedim 1 yıl önce aklın nerdeydi ben ayrılmak istediğimde neden bırakmadın tek kelimesine bile cevap veremedi şimdi bende kendimi harap ediyorum o beni çok seven özleyen adam nasıl böyle yapar beni bırakır diye kendimi hırpalıyorum geceleri ağlıyorum ama kendime yapıyorum biliyorum.beyefendi facebook açmış 2 tane artık ne bok yiyorsa yesin benim gibisini mumla arasında bulamasın inşallah adiler bunlar işte.bi insandan hem nefret etmek istemek hemde çok sevmek berbat birşey ama unutmaktan başka çarem yok kpss ye hazırlanmaya devam etmem lazım sakın seninkinide uyandırma merhametsiz ol biraz bak sen aylardır böylesin tahmin edemiyormu ne halde olduğunu zor olacak ama kapatmaya çalış telefonunu canım benimde başımdan aynıları geçti yavaş yavaş kendini hazırlamaya çalış çünkü ilişkiniz bitmiş gibi kabullenmesi imkansız geliyor biliyorum ama başka çaremiz yok ki mafoldumben

bu bir çeşit kumar ama başka türlü kurtulamazsın. Facenin varsa dondur. yokluğunu derinden hissetsin. varlığını değil. bıçak gibi kes görüşmeyi. msn de sil. telefonunu kendinden uzaklaştır.

yani son olarak ...be benim yaptığım birşey eğer hiç birşey hissetmezse o artık senin değildir. ben de şöyle yaptım "umarım beni bir gün evli veya çocuklu gördüğünde pişman olmazsın" dedim yanıt gelmedi. belki ona değil ortaya yazarsın bu kime dedi der merak eder. ama etmez aramaz sormazsa gayet açık seni istemediği. o yüzden kapıyı kapat ve git derim...
artık o yok benim hayatımda. pişman olup geri dönme ihtimalı yok. olsa bile artık ben ipleri kopardım. benim beklediğim anda bana cevap vermedi artık onun yoluda açık benim yolumda açık.

seni başkasıyla hayal edince hiç bir tepki veremezse sende dön arkanı ve git.

seni istemeyen insanı kendini şimdiye kadar sevdirememişsen bundan sonrada bu kadar fedakarlığına karşı sevgisi yoksa artık bundan sonrada sevmesin...

onun sana dönmesini istiyorsun belki kendini suçluyorsun dök içini bir maille rahatla. sonrasını düşünme okudu okumadı sen elinden geleni yaptın o sana ve sevgine layık değilmiş. o yüzden kapat kapını ...geri gelmek isteyen ne yapar ne eder gelir.
bulmak araak isteyen arardı...
seni üzecek belki seni sevmemesi ama sen ondan daha güzel bir inanla layıksın. öyle biri olmasaydı sen şu anda bu adamdan ayrılmazdın :))))kısmetinde daha mükemmmel biri olmasaydı bunları yaşamazdın ))

Bence onun hayatinda da aklinda da gönlünde de baska biri var. Davranislarinin tek aciklamasi budur.

canım eğer böyle bişey varsa biran önce öğrenmek istiyorum..habersiz gitsem bana güvenmiyomuydun da niye habersiz geldin der..çünkü o geçenki ben bilet aldım oraya geliyorum dedğimde nasıl sinirlenmişti..bugün dayanamayıp aradım ve(3 gündür aramıyodu ya)..neyse napıyosun falan dedim.3gün oldu hiç mi merak etmedin beni dedim.yok canım öle değil sen aramasan ben seni arıcaktım dedi.öle demesine sinir oldum.sence herşey normalmi dedim.benim ne kadar acı çektiğimi görmüyomsun dedim.ortada bişey yok canım sen abartıyosun dedi bana.bende bak sana herşeyi sorduğumu düşünüyorum hatta en uç noktaya varıp baaşka biri ihtimalini de dedim.oda yok sormadın dedi.iyi ozaman şimdi soruyorum dedim.böle bişeyi aklıma bile getiremem dedim mahsus.bunu da sorma artık ayıp dedi.bende neden olmasın başka biri dedim.benden gönlün geçmiştir ama beni bırakıp öle yaparsın diye düşünürüm dedim.oda hiç şekilde yapılmaz o sen bırakılarak değil dedi.bende olurda öleyse tamam derim çekilirim aradan sonrada ilahi adaleete sığınırım dedim.neyse bu haftasonu gelceğini söledi bende sen bişekilde bahan ebuluyosun gelmessin dedim.izin problemi falan olmadığı sürece bu haftasınu gelcem dedi.bende iizzn alamassaan ben gelim dedim (yine dayanamadım()oda bne gelicem dedi..şimdi müüdr falan var kapatmam lazım dedi ve kapatık:SS...yaaa okadar çok yüzyüze gelesim varki anlatamam..napsam bilmiom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…