- Konu Sahibi axgxustos_bxoxcexgxi
-
canım bi müddet sen hiç arama hatta,aradığı zaman meşgule ver....
anladığım kadarıyla varlığına çok alışmış hatta bunalmış...
bi süre hayatından çıkmış gibi yap,emin ol seviyorsa boşluğunu hemen hisseder,arar...
bu arada sende kafanı dağıtmaya çalış,arkadaşlarınla vakit geçir,sinemaya,spora git...gezilere katıl...en kötüsü bi iş çıkışında çarşı pazar gez...aradığında meşgule ver eğer ısrarla ararsa,hayatına onsuzda devam edebildiğini somut olarak göster...
seviyosan gurur yapma sonuna kadar savaş bence umutla bekle
sevgilinin tavırları oldukça çirkin...sana bu şekilde davranmasının sebebi her ne halt ise de bu şekilde davranılmayı haketmiyorsun...bana bu şekilde kaba davranan birini bırak özlemeyi bir daha aramazdım...yok efendim kendi başına nerden karar veriyorsun gelmelere...yok eğitime gidecem...cehennnem olsun gitsin....insan sevgilisini geleceğini duysa sevincinden havalara uçar..gerçekten eğitime gidecekse de bu sefer de üzülmesi lazımdı seni göremeyecek diye...erkekler istediler mi işleine geldimi herşeye en yoğunanlarında bile vakit bulabiliyorlar...bıraksın bu bahaneleri...iyi bir tekmeyi hak ediyor...o yüzden kendine gelmeye çalış...senin üzülmelerini hiç önemsemeyen biri için ağlama...defolsun gitsin...[/QUOTE
canım mantığım aynı senin sölediklerini sölüo.ama yüreğim,içim kan ağlıyo...zaten bu gidişle biraz daha sabırdan sonra tam manasıyla tükenmiş olurum..sonra beni istesede bne eski ben olmam olamam mahvetti hayatımı..halbuki ona ilk benimle çıkmaya uğraştığı zamanlar bak bne zaten yaralıyım tekrar üzülmek istemem demiştim..ne vaatlerde bulundu bana..bu saatten sonra 27 -28 yaşından sonra kime güvenip inancam..bu kadar severken bunu yaparsa bi insan..bilmiyorum yaaa bilmiyorum lanet olsun..
eger bitecekse zaten bitecek ve sen bunu kendini yipratarak veya kendine böylesine zarar vererek durduramazsin...su anki halin gecici bir durum,kendini üzdügüne ilerde pisman bile olacaksin hakketmeyene degmezzzzzzz....evet asiksin seviyorsun ama onsuzda yasayabilirsin emin ol,bence kendine bir dur desen iyi olur,degerini gencligini düsün,bir ask biter baska gelir vallahi takma kafana degmez..
3 yıllık bi ilişkim var ve biz ikimizde memur olduğumuz için ayrı şehirlerdeyiz.herşey çok güzel giderken erkek arkadaşım benden sebebini anlayamadım bir şekilde uzaklaştı..beni aramıyor sormuyor...2 gün konuşmayalım ben arıyorum sonra yine..tabi dayanamıyorum sitem edip ağlıyorum telde..neler oluyo biz niye bu hale geldik diyorum..zaman istiyo benden..1,5 aydır kullanıyo zaten bu zamanı...kendimi çok yıpratıyorum hiç bişey yiyemiyorum çok zayıfladım çevremdekilere de ramazandan dolayı oldu diyorum..kardeşim de sıkıldı sanırım artık benden..madem seni bu kadar üzüyo bırak gitsin diyo..ama ben aşırı seviyorum..öle bişeykiii biyerime bişey olsa hiç acımıaz gibi gelio..napcam ben kafayı yiyorumm kendime anlatamaıyorum mantıklı olan bişeyi..yanıma çağırıyorum maddiyatı öne sürüo..ben gelim diyorum annesi gelio gidio sürekli...kızlar bne çok seviyorum onu..bu bihterin saptantılı aşkı gibi ya(((...aşkı memnuyu izlerken kızıyodum bihtere bıraksın artık behlül onu istemio niye gururunu ayaklar altına alıyo..ama bende aynı çok am açok acı çekiyorum..sağlığımdan olcam...
tecrübeyle sabit kaçan kovalanır.üzerine düşersen hepten uzaklasır inan bana.ağırdan al sende onun gibi davran durup bakacakkı pesinden gelmiyosun afallayıp ne oluyor diye merak edecek ve o seni aramaya baslayacaktır.ama tavırlı veya üzgün davranma konustuğnuzda gayet normal konus hersey yolunda gibi davran.inan en fazla iki haftada şok olacaktır ve o senin üstüne düşecek
üzerine sakın düşme bırak hep o arasın sorsun seni..
ama iş mantığı geçmiş sen körkütük denen durumdasın şu an..
fikrimi söylemek istiyorum...
en mantıklısı ayrılmak,ne zamana kadar böyle yıpratablirsin ki kendini,
allah korusun ciddi bi hastalığa bile yakalanabilirsin böyle saplantı haline getirirsen..
biliyorsunuz ki stres vücudun,sağlığın en büyük düşmanı...
en mantıklısı ayrılmanız
hakkınızda daha hayırlı biri vardır belki...
bi kaç ay ağlarsın unutur gidersin...bizler neleri unutmadık kii,ohh iyi ki de unutmuşum derim hep..
bence sende diyebilirsin...
bi kaç gündür bişey yazılmamış takip ediyordum bu topiği inşallah sizin için herşey yoluna girmiştir de ondan yazmıyorsunuzdur.. :Saruboceq:
canımm çok teşekküre ederim ilgin için..kaç gündür bişey yazmıyorumm çünkü artık bende takat kalmadı..ne diyeceğimi nasıl davranacağımı bilemez oldum.hiç bi gelişme yok iyiye değil daha kötüye gidio.üç gündür aramadı hiç.sesimi duymadan uyyamayan adam..okadar zoruma gidioki bunlar ben naptım bunları hakedecek diye..2 aydır güzel bi yemeğe uykuya hasretim ya..beni görenler nolmuş sana diolar. (hakkımızda hayırlsıı tabi ama bilmiyorum ya bu belirsizlik öldürcek beni..sonum olcak galiba..
Bence onun hayatinda da aklinda da gönlünde de baska biri var. Davranislarinin tek aciklamasi budur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?